Horizon Forbidden West ilmestyy helmikuussa 2022 – Zero Dawn sai 60 fps:n päivityksen PS5:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Forbidden West ilmestyy helmikuussa 2022 – Zero Dawn sai 60 fps:n päivityksen PS5:lle

Horizon Forbidden West

Sonyn odotettu Horizon Forbidden West -peli on vihdoin saanut julkaisuajankohdan. Siitä päästään nauttimaan yksinoikeudella 5 ja PlayStation 4 -konsoleilla helmikuun 18. päivä 2022.

Samalla edeltäjä on kovasti toivotun 60 fps:n päivityksen 5 -konsoleille.

Horizon Forbidden West -pelissä pelaajat pääsevät liikkumaan uusin tavoin. Aloy voi esimerkiksi perinteisen kävelyn, uimisen ja koneilla ratsastamisen lisäksi myös liitää Shieldwing -laitteella.

Horizon Forbidden West ilmestyy yksinoikeudella 5 ja PlayStation 4 -konsoleille helmikuun 18. päivä 2022. Pelin ennakkotilaukset alkavat syyskuun 2. päivä 2021.

Kommentoi

God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa God of War -peli ilmestyy PC:lle ensi vuonna

God of War

Pitkään spekuloitu aiemmin PlayStation -yksinoikeuspeli God of War on saapumassa :lle ensi vuoden alussa. Peli löytyy jo Steam -palvelusta ja sen voi lisätä toivelistalle.

Sony jatkaa siis aiemmin aloittamaansa kaavaa ja tuo yksinoikeuspelejään saataville myös -pelaajille. Aiemmin yritys on julkaissut mm. Horizon Zero Dawn ja Death Stranding -pelit PC:lle. Myös Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma on tulossa alkuvuodesta 2022 PC:lle sekä 5 -konsolille.

God of War -pelin -versiossa tulee olemaan parannuksia kuten tarkemmat grafiikat, tuki -resoluutiolle sekä ultrawide -näytöille. Myös ruudunpäivitysnopeus on vapaa. Luonnollisesti grafiikoista löytyy myös enemmän säädettävää. Peli tukee myös hiiri ja näppäimistö ohjausta.

Lisäksi pelin -version mukana tulee viisi skinipakettia Death’s Vow Armor Sets, Exile’s Guardian Shield, Buckler of the Forge Shield, Shining Elven Soul Shield sekä Dökkenshieldr Shield.

God of War ilmestyy :lle tammikuun 14. päivä 2022. Pelisarjan uusin osa God of War: Ragnarok on puolestaan tulossa ensi vuoden puolella PlayStation 5 -konsolille ja ehkä myös tulevaisuudessa PC:lle.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on ilmoittanut viivästyttävänsä Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi