Horizon Forbidden West -peli saakin ilmaisen päivityksen PS5-versioon – jatkossa päivitykset tulevat maksamaan Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Forbidden West -peli saakin ilmaisen päivityksen PS5-versioon – jatkossa päivitykset tulevat maksamaan

Horizon Forbidden West

Sony paljasti viime viikolla tulevan Horizon Forbidden West -pelin hämmentävät ennakkotilauspaketit, joita oli yhteensä yhdeksän erilaista.

Näistä vain osassa oli mahdollisuus pelata sekä PS4, että PS5 -versiolla ja muissa ei ollut mahdollisuutta edes päivittää PS5 -versioon. Tämä aiheutti luonnollisesti närää konsolien omistajien keskuudessa.

Nyt Sony on ilmoittanut, että Horizon Forbidden West -pelin voi päivittää ilmaiseksi PS5 -versioon, huolimatta siitä minkä version pelistä ennakkotilaa.

Samalla kuitenkin Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Jim Ryan sanoi, että jatkossa uusien pelien digitaaliset päivittämiset PS4 -versiosta PS5 -versioon tulee maksamaan 10 dollaria.

”Haluan myös vahvistaa, että jatkossa PlayStation yksinoikeuspeleihin tarjotaan 10 dollarin dollarin digitaalisen päivitysvaihtoehdon :stä :een. Tämä koskee seuraavia ja Gran Turismo 7 -pelejä sekä kaikkia muita Sony Interactive Entertainmentin julkaisemia PS4- ja PS5 -cross-gen-nimikkeitä.”

Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja

ilmestyy yksinoikeudella ja PlayStation 4 -konsoleilla helmikuun 18. päivä 2022.

Kommentoi

Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina Kommentit pois päältä artikkelissa Riders Republic -urheilupelin viikon ilmaiskokeilu alkaa torstaina

Riders Republic

Ubisoftin lokakuun lopulla julkaistava extreme-urheilupeli tarjoaa ilmaisen tutustumisjakson jo ennen pelin julkaisua. 21.-27. lokakuuta pelattava kokeilujakso tulee saataville sekä konsoleille, että :lle ja -pelitilauspalveluun.

Kokeilujakson aikana pelaajat voivat tutustua pelin antimiin usean eri pelimuodon myötä. Näitä ovat jopa yli 50 pelaajan kesken ajettavat massakisat, kuusi vastaan kuusi -tiimeillä pelattavat tempputaistot, enimmillään 12 pelaajan kesken koettava free for all -pelitila ja kuuden pelaajan versus-kisamuoto. Lisäksi pelaajat voivat osallistua moninpelimuotoiseen Mad Challenge -haastekisaan, johon osallistumalla pelaajalla on mahdollisuus voittaa upea kisapalkinto. Massakisan kymmenen parhaan joukkoon osallistuneet pelaajat osallistuvat peliarvontaan.

julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Games Store ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Google Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin.

Kommentoi

HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX on julkaissut aloitteleville striimaajille suunnatun tuotepaketin

HyperX Streamer Starter Pack

HP:n omistama pelioheislaitteesiin keskittynyt HyperX on julkaissut erityisesti aloitteleville striimaajille suunnatun HyperX Streamer Starter Pack -tuotepaketin. Pakettiin kuuluu HyperX SoloCast USB -mikrofoni sekä Cloud Core -headsetti.

HyperX SoloCast

SoloCastin mikrofoni on kardioidi mallia, eli se taltioi parhaiten suoraan edestä tulevat äänet. Mikrofonissa on myös painike mykistykselle, sekä jalusta, jonka avulla mikrofonin saa asetettua haluamaansa asentoon.

HyperX Cloud Core

Cloud Core -kuulokkeet puolestaan tukee DTS Headphone:X1 Spatial Audio -ominaisuutta, joka emuloi samaa tilakokemusta minkä saa aikaan useamman kaiuttimen järjestelmällä. Kuulokkeissa on myös alumiininen rakenne sekä keinonahkaiset pehmusteet. Kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien konsolien sekä PC:n kanssa.

”HyperX etsii aina uusia tapoja tarjota hämmästyttävä käyttäjäkokemus. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä striimauspaketin striimereille, jotka etsivät kätevää tapaa aloittaa sisällön luominen. Striimaajaksi tuleminen ei ole koskaan ollut helpompaa, ja HyperX SoloCast -mikrofoni ja Cloud Core -kuulokemikrofoni ovat loistava yhdistelmä päästä alkuun.”

liiketoimintapäällikkö Bianca Walter, HyperX EMEA

HyperX Streamer Starter Pack on parhaillaan saatavilla Euroopassa 139,99 euron hintaan.

Kommentoi