Horizon Zero Dawn saapuu PC:lle ensi kuussa — Katso video PC-version ominaisuuksista Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Zero Dawn saapuu PC:lle ensi kuussa — Katso video PC-version ominaisuuksista

Horizon Zero Dawn

Guerrilla Gamesin robottidystopia julkaistiin Playstation 4 -yksinoikeuspelinä vuonna 2017. Nyt kun jatko-osa Horizon Forbidden West häämöttää jo horisontissa, ykkösosa julkaistaan myös PC:lle. Complete Edition saapuu myyntiin Epic Games Storeen ja Steamiin 7. elokuuta.

PC-versioon on luvattu kosolti ominaisuuksia, joita konsoliversiosta ei löydy. Tietokoneella voi esimerkiksi säätää kuvataajuuden nopeutta, grafiikka-asetukset voi räätälöidä omaan makuun sopiviksi ja esimerkiksi veden ja aluskasvillisuuden ulkoasua on paranneltu. Lisätietoja PC-version ominaisuuksista löytyy Guerrillan eilen julkaisemalta YouTube-videolta.

Kommentoi

Tässä se nyt vihdoin on – Playstation 5 -konsoli paljastettiin viimein Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä se nyt vihdoin on – Playstation 5 -konsoli paljastettiin viimein

Playstation 5

Sony paljasti viimein tulevan sukupolven Playstation 5 -konsolinsa eilisessä streamissä Twitch -palvelussa. Uuden konsolin ulkonäön lisäksi paljastettiin konsolille tulevia pelejä.

Konsolin tekniikasta entuudestaan oli jo selvillä sen nopeasti lataava SSD -muisti, haptisella palautteella varustettu ohjain sekä tuki 3D-äänelle. Konsolin lisäksi paljastettiin myös uusi latausasema ohjaimille, HD-kamera, Pulse 3D langaton headsetti sekä kaukosäädin mediantoistoon.

Pelien osalta konsolille tullaan saamaan mm. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, jatko-osa Horizon Forbidden West, Ratchet & Clank: Rift Apart, jo huhuiltu uusi Gran Turismo 7, Returnal sekä Sackboy A Big Adventure.

Playstation 5 -konsolista tullaan saamaan myös ilman optisella asemalla varustettu täysin digitaalinen versio. Kummankaan konsolinversion hinnat ovat vielä pimennossa, eikä niillä ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa. Playstation 5 -konsolin on määrä ilmestyä loppuvuodesta 2020.

Kommentoi

Huhu: Bloodborne saattaa saapua mahdollisesti PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Bloodborne saattaa saapua mahdollisesti PC:lle

Bloodborne

Sonyn ja Playstation 4 -konsolin yksioikeuspeli Bloodborne saattaa olla huhujen mukaan saapumassa PC:lle.

Respawn First -sivuston mukaan From Softwaren soulslike pelin PC -versio on parhaillaan kehitteillä. Samaisen huhun mukaan PC:lle saattaisi olla tulossa Horizon Zero Dawnin lisäksi myös muita yksinoikeuspelejä.

Ennen kuin virallinen PC:lle tulo varmistetiin, Amazon oli vuotanut myös Bloodbornen tulon PC:lle. Parhaillaan on kuitenkin ainut varmistettu yksinoikeuspeli, joka on varmasti tulossa PC:lle. Sen pitäisi ilmestyä vielä tänä kesänä.

Kommentoi