Hot Wheels julkaisee Forza Horizon aiheisia pikkuautoja syyskuussa – uuden pelin julkaisu samoihin aikoihin? Kommentit pois päältä artikkelissa Hot Wheels julkaisee Forza Horizon aiheisia pikkuautoja syyskuussa – uuden pelin julkaisu samoihin aikoihin?

Forza Horizon 4

Näyttäisi siltä, että viides Forza Horizon saattaisi ilmestyä tänä syksynä. Hot Wheels -pikkuautovalmistaja on nimittäin lanseeraamassa uusia Forza Horizon autoja syyskuussa.

Kuvat ovat peräisin T-Hunted blogista, joka on erikoistunut Hot Wheels -autoihin. Julkaistavien autojen joukossa on mm. 2019 vuoden Mercedes-Benz A-sarja, Corvette C7.R sekä Porsche GT3RS. Tuotepakkauksen taustalla on myös aavikkomaisema, joka saattaisi viitata aiemmin huhuttuun Meksikon sijaintiin.

Hot Wheels on pitkään ollut osa Forza Horizon -pelisarjaa. Ensimmäisen kerran pikkuautot näyttäytyivät vuonna 2016 Forza Horizon 3 -pelissä Hot Wheels lisäosan myötä. Sittemmin autoja on nähty myös 7 ja Forza Horizon 4 -peleissä.

Kommentoi

Xbox Series saa värikkään uuden ohjaimen Forza Horizon 5 -pelin myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox Series saa värikkään uuden ohjaimen Forza Horizon 5 -pelin myötä

Xbox Series X ohjain

on julkaisemassa uuden värikkään läpinäkyvällä etulevyllä varustetun ohjaimen ja S -konsoleille. Ohjain on tulevan Horizon 5 -pelin rajoitettu erikoismalli.

Erikoismalli tulee maksamaan noin kympin enemmän kuin normaali ohjain. Se on ennakkotilattavissa 64,99 euron hintaan. Ohjain ilmestyy virallisesti syyskuun 10. päivä. Ohjaimen mukana saa myös erityisen lisäosan peliin.

Samalla Horizon 5 -peli on saanut uuden trailerin, jolla nähdään pelin ensimmäiset 8 minuuttia.

Kommentoi

Forza Horizon 5 -pelistä saatiin ensimmäinen 12-minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Forza Horizon 5 -pelistä saatiin ensimmäinen 12-minuuttinen pelivideo

Forza Horizon 5

Hiljattain tulevasta Forza Horizon 5 -ajopelistä saatiin pelin koko kartta ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen pelivideo. Voit katsoa 12-minuuttisen videon alta.

-laatuinen video on peräisin tubettaja Don Joewon Songin kanavalta ja siinä nähdään miltä vapaa ajelu Meksikon inspiroimalla kartalla näyttää. Videolla nähdään myös vuoden 2020 Supran tuunausta.

Forza Horizon 5 tulee sijoittumaan Meksikon inspiroimalle alueelle ja siinä päästään ajamaan aina aavikoilta sademetsiin, sekä uinuvalle tulivuorelle asti. Pelin kehittäjänä on toiminut tuttuun tapaan ja Turn 10 Studios on parhaillaan työskentelemässä uuden Forza Motorsport -pelin parissa.

Forza Horizon 5 ilmestyy marraskuun 9. päivä X ja S sekä Xbox One -konsoleille ja :lle.

Kommentoi