House of the Dragonin 2. kauden virallinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa House of the Dragonin 2. kauden virallinen traileri julkaistiin

House of the Dragon

Game of Thrones -sarjan spin-off on saanut virallisen trailerin 2. kaudelle. Se saa ensi-iltansa HBO Maxilla 16. kesäkuuta.

Melkein 2 minuuttia 30 sekuntia pitkä traileri (alla) sisältää lukuisia kohtauksia, joita ei ole aiemmin näytetty. Trailerilla nähdään Westerosin valmistautuvan veriseen sotaan.

Kaikki sarjan tärkeimmät hahmot esitellään uudelleen, kuten Emma D'Arcyn näyttelemä Rhaenyra Targaryen ja Matt Smithin näyttelemä Daemon Targaryen. Mukana on tietenkin myös valtava määrä lohikäärmeitä.

House of the Dragon 2. kaudella nähdään myös tuttuja kasvoja edellisestä kaudesta. Ruutuun palaavat Eve Bestin, Steve Toussaintin ja Fabien Frankelin, sekä Ewan Mitchellin, Tom Glynn-Carneyn, Sonoya Mizunon ja Rhys Ifansin lisäksi monia muita. Uusia näyttelijöitä ovat puolestaan Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox, Simon Russell Beale, Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor ja Vincent Regan.

Toinen kausi jatkaa alkuperäisen kirjailija George R.R. Martinin ”Tulen ja veren” -teoksen sovittamista, joka kertoo Targaryen-suvun historian (sama suku, josta myös Game of Thrones -sarjassa kerrottiin). Martin on nähnyt jo kaksi ensimmäistä jaksoa ja kuvaili niitä ”voimakkaiksi, tunteikkaiksi, järkyttäviksi, sydäntä särkeviksi” ja ”hyvin synkiksi”.

Lähde: IGN

Conan O’ Brienin uusi tv-sarja starttaa ensi viikolla HBO Maxilla Kommentit pois päältä artikkelissa Conan O’ Brienin uusi tv-sarja starttaa ensi viikolla HBO Maxilla

Conan O'Brien palaa ruutuun uuden matkailusarjan ”Conan O'Brien Must Go” kanssa.

Sarja saa ensi-iltansa Maxissa, ja siinä seurataan Conania seikkailuille ympäri maailmaa. Traileri lupaa hulvatonta huumoria, upeita maisemia ja haastavia tilanteita. Mitäs muuta enää tarvitaankaan?

Uusi sarja on katsottavissa HBO Maxilla 18.4 alkaen. Sarjan trailerin voit ottaa haltuun tästä alta:

Jon Snowin jatko-osa hyllytetty – ”Emme löytäneet oikeaa tarinaa” Kommentit pois päältä artikkelissa Jon Snowin jatko-osa hyllytetty – ”Emme löytäneet oikeaa tarinaa”

Ehdotettu jatko-osasarja Game of Thronesin jakavan finaalin jälkeen on tällä hetkellä jäissä. Näyttelijä , joka esitti synkkää sankaria, paljasti uutisen hiljattaisessa haastattelussa.

, joka on väliaikaisesti nimeltään Snow, vahvistettiin kirjailija George R.R. Martinin toimesta vuonna 2022. Harington oli ilmeisesti kiinnitetty kehittämään sarjaa oman tiiminsä kanssa. Kuitenkin Harington selitti Screen Rantille, että projekti on nyt laitettu jäihin.

”Emme voineet löytää oikeaa tarinaa kerrottavaksi”, Harington sanoi. ”Me kaikki [tarkoittaen itseään, :ta ja hänen tiimiään] halusimme innostua siitä, mutta se ei vain toiminut. Joten olemme päättäneet laittaa sen jäihin toistaiseksi. Aina on mahdollisuus palata siihen, mutta tällä hetkellä se on hyllyllä.”

Tämä uutinen on pettymys faneille, jotka odottivat näkevänsä, miten selviytyi Game of Thronesin finaalin emotionaalisesta myllerryksestä. Harington itse vihjasi sarjan tutkivan juuri tätä teemaa eräässä fanitapahtumassa vuonna 2022.

”Hänellä on kaikki tämä trauma käsiteltävänään”, Harington sanoi viitaten Jon Snowiin. ”Daenerysin tappamisen syyllisyys, Ygritten menettäminen, Ollyn hirttäminen… siinä on paljon purtavaa.”

Snow liittyy toiseen hylättyyn -spin-offiin, The Long Night. Tämä esiosa-projekti, jonka pilotin kerrottiin maksaneen huimat 30 miljoonaa dollaria, peruttiin vuonna 2019.

Kuitenkin on vielä toivoa Westerosin faneille. Targaryen-keskeinen esiosa-sarja House of the Dragon on palannut toiselle kaudelleen HBO Maxilla tämän kesäkuun aikana. Lisäksi toinen esiosa-sarja, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, on suunniteltu julkaistavaksi loppuvuodesta 2025.

Lähde: IGN