Huhtikuun Netflix-tärpit: Uutta Sabrinaa, zombieita, hirviöitä ja Ultraman-animea Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun Netflix-tärpit: Uutta Sabrinaa, zombieita, hirviöitä ja Ultraman-animea

:in alkaneen kuukauden uutuuksiin lukeutuu odotettu :n ensimmäisen kauden toinen osa ja klassikkosarja Ultramanin animeversio. Sen lisäksi kauhun ystäville on luvassa muun muassa -elokuvasta tuttuun maailmaan sijoittuva zombiesarja ja äänen avulla metsästävillä hirviöillä pelotteleva .

The Witcher -kirjat saavat jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -kirjat saavat jatkoa

The Witcher

Seuraava Andrzej Sapkowskin kirjoittama Witcher-kirja tulee olemaan itsenäinen tarina, joka keskittyy Geraltiin, kuten tekijä on vahvistanut. Kyseessä on samantyylinen teos kuin Season of Storms.

Sapkowski kertoi Beyond Pixels -haastattelussa, että seuraava kirja, jolla ei toistaiseksi ole nimeä, ei tule olemaan osa suurempaa Witcher-maailmaan sijoittuvaa sarjaa.

”Ei, se ei ole suunnitelmani nyt”, Sapkowski vastasi, kun kysyttiin, olisiko teos yhteydessä muihin Witcher-tarinoihin. ”Tämä uusi kirja tulee olemaan itsenäinen, mutta ehkä, kuka voi sanoa. Kirja käsittelee suoraan Geraltia, mutta en kerro enempää. Se on ulkona pentalogiasta.”

Tämä asettaa sen samaan tyyliin kuin Season of Storms, kahdeksas ja viimeisin Witcher-kirja, joka julkaistiin ja ainoana itsenäisenä teoksena. Tämä tarkoittaa, että vaikka se on osa muuta kirjasarjaa ja mainitsee tapahtumia muualta, se ei kerro tarinaa, joka on yhteydessä tai rinnakkainen pää Witcher-saagaan, joka kerrotaan uudelleen -sarjassa.

Axel Foley on täällä taas – Beverly Hills Cop 4:sta saatiin ensimmäinen kuva Kommentit pois päältä artikkelissa Axel Foley on täällä taas – Beverly Hills Cop 4:sta saatiin ensimmäinen kuva

on jakanut ensimmäisen kuvan Eddie Murphyn paluusta Beverly Hills Cop -elokuvasarjaan Axel Foley'n roolissa :ssä.

Kuvassa näkyy Murphyn Axel Foley kädet ylhäällä Detroit Lions -takki päällään, kun hän kohtaa parin poliisia, ja takana oleva joukko katsojia tallentaa tapahtumaa puhelimillaan. Katso kuva alla.

Murphy palaa esittämään Axel-roolia lähes 30 vuotta Beverly Hills Cop 3:n ensi-illan jälkeen.

Mark Molloy ohjaa jatko-osaa, jossa esiintyvät myös Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, sekä aiempien osien hahmoja esittävät Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser ja Bronson Pinchot.

Will Beall on kirjoittanut käsikirjoituksen. Murphy toimii myös tuottajana yhdessä Jerry Bruckheimerin ja Jerry Bruckheimer Filmsin Chad Omanin kanssa. Uuden elokuvan vastaavina tuottajina toimivat Charisse Hewitt-Webster ja Ray Angelic. Jerry Bruckheimer Filmsin Melissa Reid toimii apulais tuottajana.