Huhtikuun PlayStation Plus -ilmaispelit selvillä – luvassa taikoja, palikkaseikkailua sekä demonien vapautusta Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PlayStation Plus -ilmaispelit selvillä – luvassa taikoja, palikkaseikkailua sekä demonien vapautusta

Immortals of Aveum

Plus -jäsenille on luvassa jälleen uusi kasa ilmaispelejä huhtikuussa. Tarjolla on maagista räiskintää Immortals of Aveum -pelissä, tuttua palikkaseikkailua -pelissä sekä demonien vapauttamista -pelissä.

Immortals of Aveum (PS5)

Tämä yksinpelattava taikuuteen keskittyvä räiskintäpeli kertoo Jakin tarinan. Jak liittyy eliittitason taistelumasiharyhmään pelastaakseen maailman katastrofin paralta. Taika on avainasemassa sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Koe nopea ja sulavasti toimiva taistelujärjestelmä. Avaa ja paranna yli 25 loitsua ja 80 lahjakkuutta. Löydä, paranna ja valmista satoja taikavälineitä, hio parasta pelityyliäsi kolmen taikuusvoiman avulla ja nouse Aveumin voimakkaimmaksi Triarch Magnukseksi.

Minecraft Legends (PS4, PS5)

Selvitä Minecraft Legendsin mysteerit. Tässä toimintastrategiapelissä tutkit rauhallisia maita, joilla on runsaat resurssit ja vehreät biomit, mutta jotka ovat myös tuhon partaalla. Raivokkaat Piglin-oliot ovat saapuneet, ja sinun tehtäväsi on solmia liittolaisuussuhteita uusien ystävien ja tuttujen mobien kanssa. Sen jälkeen johdat joukkoja eeppisissä taisteluissa hurjia Piglinejä vastaan puolustaaksesi Overworldia. Voit haastaa kaverisi tai pelata yhteistyössä intensiivisissä verkossa pelattavissa taisteluissa, joihin voi osallistua jopa kahdeksan pelaajaa. Puolusta kylääsi ja johda joukkosi tuhoamaan vastustajien tukikohdat.

Skul: The Hero Slayer (PS4)

Sankarijoukko on hyökännyt Demon Kingin linnaan ja vanginnut kaikki paitsi yhden sen asukkaan. Nyt sinä, vaatimaton luuranko Skul, olet vastuussa demoniveljiesi pelastamisesta. Tämä 2D-tasohyppelypeli sisältää roguelike-elementtejä, eli peliympäristö muuttuu jatkuvasti ja käytössäsi on kasvava määrä erilaisia kykyjä, joilla on omat ainutlaatuiset hyökkäysalueensa, nopeutensa ja voimansa. Varusta itsesi kahdella kyvyllä kerrallaan pelityylisi mukaisesti ja vaihda niitä taistelun tiimellyksessä löytääksesi parhaan strategian vihollisesi päihittämiseksi.

Ubisoft+ Classics -pelikirjasto laajenee kuudella klassikkojulkaisulla Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft+ Classics -pelikirjasto laajenee kuudella klassikkojulkaisulla

Ubisoft Classics

+ Classics -pelipalveluun on tulossa kuusi uutta peliä huhtikuun, toukokuun ja kesäkuun aikana. Uudet pelit ovat:

Huhtikuu

  • : Avoimen maailman moottoriurheilupeli, jossa pelaajat voivat kilpailla autoilla, moottoripyörillä, veneillä ja jopa pienkoneilla.
  • : Vauhdikas bilepeli, joka on kuin modernisoitu versio polttopallosta.

Toukokuu

  • : Reaaliaikainen strategiapeli, jossa pelaajat rakentavat asutusyhteisöjä ja taistelevat ryövärilaumoja vastaan.
  • : Toimintaseikkailupeli hakkeroinnin maailmasta.

Kesäkuu

  • : Teollisen ajanjakson alkupuolelle sijoittuva strategiapeli, jossa pelaajat rakentavat kaupunkiympäristöä tyhjästä.
  • : Toimintapeli, jossa pelaajat joutuvat keskelle kuvitteellisen Kyratin valtion sisällissotaa.

Ubisoft+ Classics -pelipalvelu on saatavilla -pelikonsoleille ja :lle. Tilaus maksaa 7,95 euroa kuukaudessa ja sen voi peruuttaa milloin tahansa.

Palvelussa on tällä hetkellä yli 50 peliä vuosien varrelta, ja valikoima laajenee jatkuvasti. Uusia pelejä lisätään noin kuukauden välein.

Ubisoft+ Classics on hyvä vaihtoehto pelaajille, jotka haluavat pelata vanhempia Ubisoft-pelejä edullisesti ja helposti.

Sea of Thieves saavutti 40 miljoonan rosvon rajapyykin Kommentit pois päältä artikkelissa Sea of Thieves saavutti 40 miljoonan rosvon rajapyykin

Sea of Thieves Season 11

Merirosvoseikkailupeli on saavuttanut vaikuttavan 40 miljoonan pelaajan rajapyykin juuri ennen sen rantautumista 5:lle, pelin kehittäjä ilmoittaa.

Vuodelle 2018 sijoittuvassa blogikirjoituksessa johtava tuottaja Joe Neate kertoo 40 miljoonan pelaajan jakautuvan Xboxin, Windows 10:n ja Steamin pelaajien kesken. Rare on julkaissut yli 100 ilmaista päivitystä pelin julkaisun jälkeen Onelle ja :lle kuusi vuotta sitten. Pian julkaistava 12. kausi tuo mukanaan uusia lisäyksiä, kuten heittoveitset ja Bone Callerin.

Sea of Thieves saapuu :lle huhtikuun 30. päivä. Premium-versio tarjoaa viiden päivän ennakkotilaajille pääsyn peliin jo huhtikuun 25. päivästä alkaen. Edistyminen ja esineet siirtyvät Xbox- ja PS5-version välillä, ja pelissä on ”vain PlayStation” palvelimet, joilla pelaajat voivat halutessaan poistaa käytöstä moninpelin eri alustojen välillä. Suorituskykyvaihtoehdot vastaavat Xbox Series X -versiota, ja PS5-versiossa on 60 peruspokaalia sekä Platina-pokaali nimeltä ”Merirosvojen Perfektionisti”.

Sea of Thieves

Sea of Thievesin julkaisua pidettiin aikanaan Rarelle kriittisen tärkeänä pelinä, sillä studio oli tehnyt muutaman Kinect Sports -pelin ennen kuin luopui liiketunnistamislisälaitteesta. Sea of Thievesistä on kuitenkin tullut Rarelle menestys ja yksi sen kautta aikojen eniten pelatuista peleistä. Tulevaisuuden suunnitelmista ei ole vielä tietoa, mutta Rare työstää edelleen vuonna 2019 julkistettua Everwildia, jolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää.

Sea of Thieves on viimeisin Xbox-peli, joka hyppää kilpaileville alustoille. Aiemmin vastaavan siirtymän ovat tehneet Obsidianin Grounded ja Pentiment sekä Tango Gameworksin Hi-Fi Rush. Microsoft testaa nyt multialustastrategiaa tällä kvartetilla ja saattaa tulevaisuudessa julkaista lisää omia ensisijaisia pelejään myös muille kuin Xbox-konsoleille.

Lähde: IGN