Huhu: 8K-resoluution PlayStation 5 Pro tulossa 2023-2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: 8K-resoluution PlayStation 5 Pro tulossa 2023-2024

PlayStation 5

Tuoreiden huhujen mukaan näyttäisi siltä, että Sony on vastaamassa Microsoftin ja S -päivitykseen, joka olisi tulossa 2023-2024.

Tuloillaan olevassa PlayStation 5 Pro -konsolissa olisi uusi AMD -piirisarja ja se kykenisi 8K-resoluution pelaamiseen.

Samaisen huhun mukaan tällä viikolla saataisiin uusia trailereita tulevista peleistä kuten God of War: Ragnarok, Gran Turismo 7, Stray, The Last of Us: Factions sekä Call of Duty: Vanguard.

Huhun mukaan konsolin hinnaksi arvioidaan 600-700 dollaria, mikä vastaa noin 500-600 euroa.

Sony julkaisi edellisen PlayStation 4 -konsolin alunperin vuonna 2013 ja Pro malli seurasi vuonna 2016.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja äänet PC:lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut :n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. PC:llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

PC:llä pelaajat voivat nauttia PlayStation 5 -konsolin :n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille ja PC:lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Klassinen Imolan GP saapui F1 2021 -formulapeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Imolan GP saapui F1 2021 -formulapeliin

F1 2021

ja ovat julkaisseet klassisen Imolan GP:n F1 2021 -peliin. Samalla peliin on saatu myös muita päivityksiä.

Viime kuussa peliin saatu Portimao saanee seurakseen siis Autodromo Enzo e Dino Ferrarin eli tutummin Imolan. Samalla peliin saadaan Red Bull -aiheinen värityksen autoihin. Väritys on saatavilla kaikille pelaajille rajoietun ajan.

Marraskuussa peliin saadaan Saudi Arabian GP eli Jeddah -katurata.

F1 2021 -formulapeli on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Pelin ennakkoon tilaavat saavat pääsyn peliin kolmea päivää aikaisemmin.

Kommentoi