Huhu: Maaliskuun PS Plus pelit paljastuivat? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Maaliskuun PS Plus pelit paljastuivat?

ARK: Survival Evolved

Sonyn maaliskuun PS Plus -pelit näyttäisivät paljastuneen ennakkoon ja luvassa saattaisi olla ARK: Survival Evolved, Team Racing, sekä jo aiemmin varmistunut Online.

Huhu on peräisin ranskalaiselta Dealabs -sivustolta, jonka kautta myös viime vuonna useana kuukautena pelit paljastettiin ennakkoon onnistuneesti.

on alunperin 2017 ilmestynyt selviytymispeli, jossa pelaajat heräävät mysteerisen saaren rannalta haaksirikkoutuneena. Pelaajien täytyy selviytyä, hallita ja pelastautua.

Team Racing on puolestaan vuonna 2019 ilmestynyt ajopeli, jossa yhdistyvät nopeatempoisuus, moninpeli sekä arcade -pelaaminen. Pelissä pelaajien täytyy toimia yhdessä keräten ja jakaen erilaisia tehostuksia ja parannuksia.

Sonyn odotetaan paljastavan pelit virallisesti tänään helmikuun 23. päivä klo 17.30.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

’s Rainbow Six Siege on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi