Huhu: Max Payne ja L.A. Noire -pelit saamassa jatkoa? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Max Payne ja L.A. Noire -pelit saamassa jatkoa?

Max Payne 3

näyttäisi olevan herättämässä henkiin suositut ja -pelisarjat.

Näin vihjailee Rockstarin omistava hiljattaisessa tulosraportissaan, josta kertoi ensimmäisenä DualShockers -sivusto. Tulosraportin aikana Take-Two toimitusjohtaja Strauss Zelnick vihjaili useamman pelisarjan tekevän paluuta. Kyseisen diaesityksen kohdalla oli kuvia L.A. Noire, sekä -peleistä.

L.A. Noire ilmestyi alunperin vuonna 2011 ja -konsoleille ja siinä pelaajat työskentelevät 1940-luvun poliisiasemalla Los Angelesissa selvittäen rikoksia ja murhia. Pelistä saatiin uusinto vuonna 2017 Nintendo Switch, PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille. Samana saatiin myös pelin VR-versio The VR Case Files.

Alunperin kotimaisen Remedy Entertainmentin kehittämästä Max Payne pelisarjasta on puolestaan huhuiltu Definitive Edition -versiota, mutta nähtäväksi jää saadaan pelisarjasta uusi osa.

Hiljattain Rockstar varmisti, että pitkään huhuttu -peli on parhaillaan kehitteillä.

Kotimainen klassikkopeli Max Payne 2 julkaistiin tasan 20 vuotta sitten Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen klassikkopeli Max Payne 2 julkaistiin tasan 20 vuotta sitten

Tasan 20 vuotta sitten, 14. lokakuuta 2003, videopelimaailma sai tutustua Max Paynen synkkään ja film noir -henkiseen jatko-osaan, 2: The Fall of Max Payne.

Remedy Entertainmentin luoma, vahvasti kerronnallinen ja aikoinaan monellakin tapaa mullistava peli, tunnetaan erityisesti sen ”bullet time” -mekaniikasta, joka mahdollistaa ajan hidastamisen tulitaisteluissa. Pelin filmimäinen ote, syvä ja kieroutunut juoni sekä Maxin synkkä ääninäyttely ovat jättäneet lähtemättömän jäljen pelaajien sydämiin ympäri maailmaa.

Alunperin vuonna 2001 ja 2003 ilmestyneet pelit ovat saamassa modernit versioinnit PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle Remedyn oman Northlight -pelimoottorin avulla. Samainen moottori on käytössä myös Control, CrossFire X Story Mode ja Quantum Break -peleissä.

Näitä versiointeja innolla odotellen!

Red Dead Redemption 3 huhujen mukaan kehitteillä – odotus saattaa olla kuitenkin pitkä Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption 3 huhujen mukaan kehitteillä – odotus saattaa olla kuitenkin pitkä

Luotettavana pidetty vuotaja MyTimeToShineHello väittää, että on kehitteillä. Peli ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta fanit ovat jo ehtineet spekuloida mahdollisista juonikuvioista ja hahmoista. Gamesin huomio on kuitenkin tällä hetkellä Grand Theft Auto 6:ssa, joten Red Dead Redemption 3:n julkaisu saattaa olla useita vuosia kaukana, jos peliä nyt edes todella kehitetään.

Huhuja on liikkunut myös siitä, että Rockstar työstäisi keskiaikaiseen fantasiamaailmaan sijoittuvaa peliä, mikä saattaisi siirtää Red Dead Redemption 3:n julkaisua entisestään. Toistaiseksi fanien on tyydyttävä tietoon, että kolmas osa on mahdollisesti kehitteillä, mutta matkalla vielä kaukana jossain universumin rajamailla.