Huhu: Nintendo kehittelee elokuvia Luigista ja The Legend Of Zeldasta Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Nintendo kehittelee elokuvia Luigista ja The Legend Of Zeldasta


Nintendon huhutaan työskentelevän kahden uuden animoidun elokuvan parissa, jotka liittyvät ja Luigi -hahmoihin. Bros. -elokuvan valtava menestys elokuvateattereissa tänä vuonna on käytännössä taannut sen, että haluaa laajentaa elokuvamaailmaan.

Kyseinen huhu tulee Zippo-nimiseltä lähteeltä, joka on osoittanut olevansa luotettava Nintendon suhteen aiemminkin. Heidän viimeisimmässä blogissaan paljastettiin, että Nintendo työskentelee yhteensä neljän projektin parissa. Yksi näistä on jatko-osa Super Mario Bros. -elokuvalle, kun taas toinen liittyy Donkey Kong -projektiin. Nämä kaksi animoitua elokuvaa keskittyvät The Legend of Zelda -hahmoihin, ja toinen on spin-off Mario Bros. -elokuvasta, joka keskittyy Luigiin.

Nintendo ei ole vielä kommentoinut huhuja uusien Super Mario -elokuvien saapumisesta, mutta esimerkiksi elokuvan äärellä toimineet tahot ovat vihjailleet, että tuloillaan olisi jopa kaksi jatko-osaa edellä mainitulle teokselle.

Super Mario Bros. Wonderin ikonisimmista tasoista luotiin uudelleen Super Mario Maker 2:ssa Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. Wonderin ikonisimmista tasoista luotiin uudelleen Super Mario Maker 2:ssa

Innovatiivisissa Bros. -faneissa on herännyt intohimoa luoda uudelleen yksi Super Mario Bros. Wonderin ikonisimmista tasoista, Piranha Plants on Parade, Super Mario Maker 2:ssa. '

Neljä vuotta julkaisunsa jälkeen Super Mario Maker 2 pysyy yhtenä parhaista Switchin tasohyppelyistä. Antamalla pelaajille mahdollisuuden luoda omia tasojaan, Super Mario Maker 2 on kestänyt aikaa kiitos lähes loputtoman uudelleenpelattavuutensa.

on yksi Nintendon viimeisimmistä julkaisuista, jota monet fanit pelaavat edelleen ensimmäistä kertaa läpi. Peli on ollut Nintendolle hitti sekä myyntilukujen että kriittisen vastaanoton suhteen. Super Mario Bros. Wonder on jopa yksi vuoden 2023 ehdokkaista The Game Awards -gaalassa.

Nintendo ilmoitti, että Nintendo Switch -eksklusiivi, ensimmäinen täysin uusi sivusta kuvattu Super Mario -sarjan peli noin 11 vuoteen, myi 4,3 miljoonaa kappaletta ensimmäisen kahden viikon aikana sen myyntiin tulosta 20. lokakuuta lähtien. Tämä myyntimäärä sai lisäpotkua Super Mario Bros. -elokuvan uskomattomasta menestyksestä ja laajasta kiinnostuksesta kaikkea Super Mario -aiheista kohtaan.

Nintendo huomauttaa, että sen datat rajoittuvat Wii:lle ja Nintendo DS:lle julkaistuihin peleihin ja niiden myyntitietojen kerääminen alkoi vasta tuolloin. Siksi se ei huomioi esimerkiksi Super Mario 64:n myyntiä. Kuitenkin on epätodennäköistä, että mikään Super Mario -peli, joka julkaistiin ennen marraskuuta 2004, jolloin DS julkaistiin, myisi nopeammin kuin Super Mario Bros. Wonder, ottaen huomioon Switchin suuren käyttäjäkunnan.

Super Mario Bros. Wonder saapui Switchille 20. lokakuuta.

The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time täyttää tänään 25 vuotta Kommentit pois päältä artikkelissa The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time täyttää tänään 25 vuotta

21. marraskuuta 1998, 64-toimintaseikkailu mullisti Zeldan pelisarjan, tuoden sen ensimmäistä kertaa kolmiulotteiseen maailmaan. Peli loi historiaa yhdessä ydinryhmän, kuten Eiji Aonuman, Yoshiaki Koizumin, Kensuke Tanaben ja sarjan luoja Shigeru Miyamoton, kanssa. Aikaspiraalissa seuraava Ocarina of Time näkee päähenkilön Linkin matkaavan valtakuntaan nimeltä Hyrule ja liikkuvan ajan halki.

Peli saapui Pohjois-Amerikkaan 23. marraskuuta 1998 ja Eurooppaan 11. joulukuuta.

Myymällään seitsemällä miljoonalla kappaleella, Ocarina of Time oli murskaava kaupallinen menestys, mutta ehkäpä vieläkin vahvemmin muistissa on kriitikoiden vuonna 1998 antama ylistys.

Tänään peli täyttää 25 vuotta, ja se jatkaa muistojen ja pelaajien sydämissä.