Huhu: Nintendo Switch saamassa kaksi uutta versiota tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Nintendo Switch saamassa kaksi uutta versiota tänä vuonna

Huhujen mukaan Nintendo Switch -konsolista oltaisiin julkaisemassa kaksi uutta versiota tänä kesänä. The Wall Street Journalin julkaiseman raportin mukaan tehokkaampi versio olisi suunnattu innokkaammille pelaajille ja edullisempi versio olisi niin sanottu jatke Nintendon 3DS -käsikonsolille.

Tehokkaampi tulevista konsoleista ei kuitenkaan huhujen mukaan yltäisi tehoiltaan aivan 4 Pro tai tasolle. Ulkonäöllisesti konsolit tulevat huhujen mukaan olevan jotain muuta mitä tämänhetkinen Switch - on.

Huhuiltujen konsoleiden hintatiedot ovat vielä pimennossa, mutta niiden uumoillaan ilmestyvän jo tänä kesänä. Konsoleille julkaistavista peleistä on tiedossa ainakin kaksi uutta Pokémon peliä sekä Animal Crossing.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The King Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi