Huhu: Nintendo Switch saamassa kaksi uutta versiota tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Nintendo Switch saamassa kaksi uutta versiota tänä vuonna 15

Huhujen mukaan Switch -konsolista oltaisiin julkaisemassa kaksi uutta versiota tänä kesänä. The Wall Street Journalin julkaiseman raportin mukaan tehokkaampi versio olisi suunnattu innokkaammille pelaajille ja edullisempi versio olisi niin sanottu jatke Nintendon 3DS -käsikonsolille.

Tehokkaampi tulevista konsoleista ei kuitenkaan huhujen mukaan yltäisi tehoiltaan aivan Playstation 4 Pro tai Xbox One tasolle. Ulkonäöllisesti konsolit tulevat huhujen mukaan olevan jotain muuta mitä tämänhetkinen Switch -konsoli on.

Huhuiltujen konsoleiden hintatiedot ovat vielä pimennossa, mutta niiden uumoillaan ilmestyvän jo tänä kesänä. Konsoleille julkaistavista peleistä on tiedossa ainakin kaksi uutta Pokémon peliä sekä Animal Crossing.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Retrotasohyppely Cuphead saapuu Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Retrotasohyppely Cuphead saapuu Nintendo Switchille 25

30-luvun estetiikkaa huokuva ja mainetta niittänyt tasohyppely Cuphead julkaistaan -konsolille huhtikuussa. Peli ilmestyy ensin digitaalisena versiona ja tulee olemaan saatavilla sen jälkeen myös fyysisenä versiona.

Studio MDHR:n kehittämä pelin ehdottomana viehätyksenä on sen grafiikat. Ne on luotu pääosin käsin piirtämällä 30-luvun tyyliin. Grafiikkaa täydentää vesiväritaustat ja alkuperäinen jazz-musiikki.

Pelissä ohjaataan joko Cuphead tai Mugman -hahmoja yksin tai kaverin kanssa co-op tyyliin paikallisesti.

Cuphead on saatavilla PC:lle, Macille sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. Switch versio ilmestyy huhtikuun 18. päivä. Voit ennakkotilata pelin täältä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Nintendo julkaisee VR-lasit Switch-konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo julkaisee VR-lasit Switch-konsolille 21

Switch VR kit

Nintendo on ilmoittanut julkaisevansa omat VR-lasit Switch-konsolilleen. Lasit ovat osa Nintendon Labo-konseptia ja ovat sarjalle omaiseen tapaan pahvista tehty. Pahvilaseja joutuu myös pidättelemään itse ja niitä käytetään pienten VR-kokemusten katseluun.

Lasien lisäksi julkaisun yhteydessä ilmestyy myös kuusi erilaista Toy-Con ”ohjainta”: ase, kamera, elefantti, lintu sekä tuulipoljin.

Tämä ei tosiaan ole ensimmäinen kerta kun Nintendo hyppää VR-maailmaan, sillä yritys julkaisi jo vuonna 1995 Virtual Boy -konsolin, joka kuitenkin myynnillisesti floppasi.

Nintendo Labo: VR kit ilmestyy huhtikuun 12. päivä ja koko setti kustantaa noin 80 euroa. Hieman halvemmalla saa lasit sekä aseen n. 40€ hintaan ja lisäosapaketteja voi ostaa n. 20€ hintaan.

Voit lukea lisää VR kitistä täältä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Taisteluasennetta ja brutaalia toimintaa: Mortal Kombat 11 -pelin uusi traileri uppoutuu tarinan pariin Kommentit pois päältä artikkelissa Taisteluasennetta ja brutaalia toimintaa: Mortal Kombat 11 -pelin uusi traileri uppoutuu tarinan pariin 30

NetherRealm Studiosin ja Shiver Entertainmentin kehittämästä Mortal Kombat 11 -pelistä on nähtävillä uusi tarinatraileri. Peli ilmestyy huhtikuun 23. päivä PlayStation 4:lle, PC:lle, Switchille sekä Xbox Onelle, ja sen beta-versiota on mahdollista kokeilla maaliskuun 28.-31. päivinä.

Traileri esittää tarinassaan pelisarjan tutun hahmot, mm. Cassie Cage, Erron Black ja Jacqui Briggs ovat valmiina taisteluun jo aiemmin ilmoitettujen Johnny Cagen, Jaden, Kabalin ja Kanon lisäksi. Shaggya ei kuitenkaan tulla näkemään pelattavana hahmona, vaikka fanit olivat sitä toivoneet. Peliyhtiölle oli lähetetty vetoomus, jotta Shaggy tuotaisiin uusimpaan peliin ja sen oli allekirjoittanut 340 000 fania.

Jotain odotettavaa faneilla silti on, sillä tulevassa Mortal Kombatissa aikamatkailulla päästään kokemaan erikoisia tilanteita. Kuten, että Johnny Cage lyöttäytyy nuoren itsensä kanssa.

Pelin Steam-sivulla on nähtävillä lisää pelivideoita sekä kuvakaappauksia.

Aiemmin julkaistun pelitrailerin voi katsastaa tästä:

Kommentoi