Huhu: Star Wars Episode I: The Phantom Menace mahdollisesti liittymässä PlayStation Plus Classics -kokoelmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Star Wars Episode I: The Phantom Menace mahdollisesti liittymässä PlayStation Plus Classics -kokoelmaan

Huhu, joka on herättänyt innostusta Star Wars -faneissa, on se, että Taiwanin videopeliluokituslaitos on luokitellut -pelin PS4:lle ja PS5:lle.

Vaikkakaan tämä ei ole virallinen vahvistus siitä, että peli lisätään Plus Classics -kokoelmaan, se on herättänyt spekulaatioita siitä, että se voisi olla yksi niistä peleistä, jotka ovat saatavilla PlayStation Plus Premium -tilaajille hyvinkin piakkoin.

Alun perin vuonna 1999 julkaistu Windows PC:lle ja alkuperäiselle PlayStationille, Star Wars Episode I: The Phantom Menace oli toiminta-seikkailupeli, joka perustui mullistavaan Star Warsin esiosaelokuvaan. Pelaajat ottivat hallintaansa Qui-Gon Jinnin, Obi-Wan Kenobin ja muita ikonisia hahmoja, kun he navigoivat eri tasoilla, jotka olivat saaneet inspiraationsa elokuvan tapahtumista.

PlayStation Plus Premiumin lisäyksen myötä, joka tarjoaa pääsyn retropelejä sisältävään kirjastoon, Star Wars Episode I: The Phantom Menacen mahdollisuus tehdä paluu näyttäisi olevan todennäköisempi kuin koskaan. Vaikka virallinen vahvistus on vielä odottamassa, Taiwanin luokituslaitoksen arvio vihjaa siihen, että pelin fanejen ei ehkä tarvitse odottaa kauan tämän klassisen seikkailun uudelleenkokemiseksi.

Uudet prototyypit klassisista PlayStation 1 -peleistä Spyro: The Year of the Dragon ja Crash Bash paljastettu Kommentit pois päältä artikkelissa Uudet prototyypit klassisista PlayStation 1 -peleistä Spyro: The Year of the Dragon ja Crash Bash paljastettu

Crash Bandicoot

Kaksi aiemmin julkaisematonta prototyyppiä klassisista 1 -peleistä, : The Year of the Dragon ja Crash Bash, on löydetty verkosta.

Nämä prototyypit, jotka löydettiin Spyro-sisällöntuottaja Hwd405:n toimesta, tarjoavat kiehtovan katsauksen näiden rakastettujen pelien kehitysprosessiin.

Erityisen mielenkiintoinen on Spyro: The Year of the Dragonin prototyyppi, joka on peräisin 4. syyskuuta 2000. Vain 10 päivää ennen lopullista versiota prototyypissä on edelleen huomattavia eroja verrattuna vähittäiskauppaversioon. Näihin eroihin kuuluvat täysin erilainen ääniraita, puuttuvat äänitehosteet, muutetut objektien sijoittelut ja muutokset välivideoihin. Prototyypissä on myös tietoja aikaisemmista versioista, mukaan lukien testitaso kenguruhahmo Sheilalle, näyttäen hänen alkuperäisen konseptitaiteensa sarvineen.

Mikäli upotus ei näy, voit tarkastaa sen täältä.

Star Wars Episode I: The Phantom Menace liittymässä PlayStation Plus Classics -kokoelmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Episode I: The Phantom Menace liittymässä PlayStation Plus Classics -kokoelmaan

Nyt se on virallista! Uusimman -blogipostauksen mukaan tulee saataville sekä uusille että nykyisille PlayStation Plus Premium -tilaajille 16. tammikuuta.

Lisäksi tarjolla on PS1-peli Rally Cross, PS4-kokoelma Street Fighter: 30th Anniversary Collection sekä Trials of Mana ja Secret of Mana -pelien uudelleenversiot.

The Phantom Menacen ilmestymisestä palveluun huhuiltiin jo tovi sitten. Nyt huhut ovat käymässä toteen.