Huhu: Ubisoft kehittää uutta sci-fi-henkistä battle royale -peliä — Teaser-traileri saattaa ilmestyä jo tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Ubisoft kehittää uutta sci-fi-henkistä battle royale -peliä — Teaser-traileri saattaa ilmestyä jo tänään

Assassin’s Creed- ja Rainbow Six -pelisarjoista tuttu on huhujen mukaan kehittämässä omaa -nimistä battle royale -peliään. Ilmaiseksi pelattavasta ensimmäisen persoonan ammuskelupelistä tiedotetaan kuulemma virallisesti lisää jo tänä iltana.

Tiedon alkuperä on uutissivusto PC Gamerin mukaan Rod Breslau, tunnettu e-urheilukonsultti. Breslaun lähteet ovat sivuston mukaan kertoneet, että uusi battle royale julkaistaan 12. heinäkuuta muutaman päivän kestävän suljetun betavaiheen jälkeen. Peli ilmestyy julkaisunsa yhteydessä ilmeisesti vain PC:lle, mutta konsoliversioita kaavaillaan vuoden loppupuolelle.

Kommentoi

Ubisoftin merirosvopeli Skull & Bones muuntuu Fortniten tyyliseksi livepeliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoftin merirosvopeli Skull & Bones muuntuu Fortniten tyyliseksi livepeliksi

Skull & Bones

on huhujen mukaan käynnistänyt Skull & Bones merirosvopelin täysin uudelleen. Assassin’s Creed: Black Flag -pelin inspiroima avoimen maailman peli on muuttumassa enemmän Fortniten kaltaiseksi eläväksi livepelimaailmaksi.

Pelin oli alunperin määrä ilmestyä vuoden 2018 lopulla ja siitä ei ole kuultu samaisen vuoden E3 -messujen jälkeen mitään. Peliä ei myöskään nähty kuluneena viikonloppuna Ubisoft Forward -tapahtumassa.

Aiemmmasta poiketen peli tulee keskittymään enemmän yhteistyöhön pelaajien välillä. Pelin maailma, tehtävät, hahmot ja juoni tulee kehittymään ja muuttumaan ajan kuluessa ja pelaajien tekemien valintojen perusteella.

Skull & Bones -pelillä ei ole toistaiseksi julkaisuajankohtaa mutta sen on huhuiltu ilmestyvän vuoden 2021 toisella neljänneksellä, eli aikaisintaan huhtikuussa.

Kommentoi

Tom Clancy’s Elite Squad -roolipeli saapuu mobiililaitteille elokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Clancy’s Elite Squad -roolipeli saapuu mobiililaitteille elokuussa

Elite Squad

vahvisti eilisessä Forward -tapahtumassa Tom Clancy’s Elite Squad -mobiilipelin saapuvan mobiililaitteille 27. elokuuta 2020.

Tom Clancy’s Elite Squad on Tom Clancy’s -peliuniversumiin sijoittuva ja ilmaiseksi pelattava roolipeli, jossa tutut pelihahmot seikkailevat yhdessä sarjakuvamaisella otteella. iOS- ja Android -mobiilipelaajat voivat jo nyt ennakkorekisteröityä peliin App Storen tai Google Playn kautta. Peli palkitsee ennakkoon rekisteröityneet pelaajat ainutlaatuisella Rainbow Six Siege -pelistä tutulla Montagne-aseella.

Ubisoft Owlient -pelistudion kehittämä Tom Clancy’s Elite Squad on armeijateemainen toimintaroolipeli, joka rakentuu Tom Clancy’s -peliuniversumin tapahtumapaikkojen ja hahmojen ympärille. Näihin lukeutuvia pelisarjoja ovat muun muassa Ghost Recon, Splinter Cell, The Division ja Rainbow Six. Näiden ansiosta pelaaja voi rakentaa oman taktisen joukkueensa, joka koostuu tunnetuista hahmoista, kuten Caveira, Sam Fisher, El Sueño, Montagne ja Nomad.

Yhteensä erilaisia pelihahmoja on peräti 70. Näiden lisäksi erilaisia aseita ja varusteita on valtava määrä, joita yhdistelemällä pelaaja voi rakentaa oman unelmajoukkueensa tehtävien ratkomiseen. Pelaajan ohjastama johtaja komentaa joukkoja dynaamisilla taistelukentillä, joissa nähdään tuttuja tapahtumapaikkoja pelisarjojen eri osista. Voittaakseen vihollisensa, komentajan on mietittävä tarkoin oikeita tapahtumatapoja, taktikoita ja käytettäviä varusteita sekä aseita.

Pelissä on kiehtova kampanjapelimuoto, joka sisältää uudenlaisen tarinajatkumon pelisarjojen faneille. Kun panoksena on koko maailman turvallisuus, myös toimenpiteet ja toimintatavat on valittava yhtä suurella vakavuudella. Kampanja koostuu useasta eri luvusta ja näiden mukana käyttöön avattavista sotilaista. Tarinaa ryyditetään näyttävillä videojaksoilla.

Yksin pelattavan kampanjatilan lisäksi pelattavissa on pelaajien keskinäiseen taisteluun tarkoitettu areenatila, joka tarjoaa oivallisen mahdollisuuden hauskoille yhteenotoille.

Kommentoi