Huhu: Uusi DOOM -peli tuloillaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Uusi DOOM -peli tuloillaan?

DOOM Eternal

Näyttäisi siltä, että olisi kehittämässä seuraavaa -pelisarjan osaa. Tämä käy ilmi ZeniMaxin työpaikkailmoituksesta, jossa id Softwarelle etsitään Combat Designeria.

Ilmoituksesta käy ilmi, että kyseessä on ensimmäisen persoonan toimintapeli ja hakijalta odotetaan tietämystä id:n peleistä kuten DOOM (2016) sekä . Näistä pääteltynä voidaan olettaa, että kyseessä on jatkoa pelisarjalle.

id Softwarella on myös muita nimikkeitä mihin ilmoitus voi viitata. Kyseessä voi olla myös uusi tai -pelisarjan osa.

Doom: The Dark Ages sai ensimmäisen trailerin – ilmestyy ensi vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Doom: The Dark Ages sai ensimmäisen trailerin – ilmestyy ensi vuonna

Doom: The Dark Ages

Kuten viime kuussa kerroimme seuraava -peli tulee sijoittumaan keskiaikaan. Pelisarja palaa synkille juurilleen uudessa -pelissä, joka ilmestyy ensi vuoden puolella. Pelistä saatiin hiljattain eeppinen traileri, joka lupaa armotonta demonien lahtaamista keskiaikaisessa miljöössä.

Trailerilla nähdään sarjalle ominaista räiskintää, ammuskelua sekä Doom Slayerin uusia vimpaimia kuten moottorisahakilven. Ai niin ja pääsee pelissä ilmeisesti ratsastamaan myös lohikäärmeellä!

Doom: The Dark Ages vaikuttaa yhdistävän sarjan tutun demonien lahtaamisen vauhdikkaan action-pelin keskiaikaiseen fantasiamaailmaan. Traileri lupaa myös monia uusia demonityyppejä.

Peli ilmestynee :lle ja uuden sukupolven ja Series X sekä S -konsoleille vuonna 2025.

Seuraava Doom -peli vie pelaajat keskiajalle Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Doom -peli vie pelaajat keskiajalle

Doom Eternal

Näyttäisi siltä, että seuraava -peli vie pelaajat aiemmin tutusta scifimaailmasta suoraan keskiajalle. Nimittäin huhujen mukaan seuraava peli kantaisi nimeä .

Aiemmin Year Zero -koodinimellä tunnettu projekti on ollut työn alla jo neljä vuotta ja sen kerrotaan olevan ”keskiaikaishenkinen Doom-maailma”.

Pelistä ei vielä sen tarkemmin tiedetä mitään, mutta alustavien tietojen mukaan peli saatetaan paljastaa kesäkuun 9. päivä järjestettävässä Games Showcase -tapahtumassa. Pelin on määrä ilmestyä :lle sekä , että Xbox -konsoleille.