Huhu: Uusi Prince of Persia peli saapuu myöhemmin tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Uusi Prince of Persia peli saapuu myöhemmin tänä vuonna

Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Uusi -peli nimeltä ”The Rogue Prince of Persia” huhutaan saapuvan myöhemmin tänä vuonna, ja sen on kehittänyt Dead Cellsin yhteiskehittäjä .

Pelin sisäpiiriläisen Tom Hendersonin mukaan peli tulee olemaan ”roguelite”-kokemus, mikä tarkoittaa, että se sisältää satunnaisesti luotuja tasoja ja pysyvää kuolemaa. Toisin kuin perinteiset Prince of Persia -pelit, tämä julkaistaan Early Access -versiona Steamissa, jossa se saa ”jatkuvia ilmaisia päivityksiä” pelaajien palautteen perusteella.

On tärkeää huomata, että tämä on vain huhu, mutta Hendersonilla on hyvä maine vuodoissa. Ubisoft ei ole virallisesti ilmoittanut pelistä.

Lähde: Nintendo Life

Pähkäilyä avaruudessa – Machinika: Museum ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Pähkäilyä avaruudessa – Machinika: Museum ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Machinika: Museum

-pelaajille on luvassa aivojumppaa mystisessä ympäristössä sillä on ladattavissa ilmaiseksi Steamistä PC:lle rajoitetun ajan.

Tämä sci-fi-henkinen puzzlepeli siirtää sinut avaruusmuseoon, jossa pääset tutkimaan tuntemattoman sivilisaation mystisiä koneita. Tehtävänäsi on selvittää, miten nämä laitteet toimivat ja mitä ne paljastavat aiemmista omistajistaan.

Machinika: Museum tarjoaa kiehtovia 3D-pulmia, joiden ratkaiseminen vaatii loogista päättelyä ja tarkkaavaisuutta. Tunnelma on mukaansatempaava ja avaruusaseman salaisuuksien avaaminen on palkitsevaa.

Ilmainen tarjous on voimassa toukokuun 27. päivään asti, joten älä missaa tätä tilaisuutta. Steamista peli napataan helposti omalle kirjastolle ja pääset heti uppoutumaan mysteereihin. Voit ladata pelin täältä.

Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun lopulla

Gundam Breaker 4

Toimintaroolipeli on vihdoin saanut virallisen julkaisuajankohdan ja se ilmestyy 29. elokuuta :lle ja konsoleille. Peli on seuraava osa tutussa hack and slash -sarjassa ja se on ennakkotilattavissa jo nyt.

Uusi traileri paljastaa lisää pelin kustomointiominaisuuksista. Pelaajat voivat muun muassa hyödyntää SD Gundameja, säätää yksittäisten osien kokoa ja luoda omia väriteemojaan.

Pelissä taistellaan vihollisia vastaan joko yksin tai jopa kahden kaverin kanssa yhteistyömoninpelissä. Gundam Breaker 4 palaa sarjan juurille ja antaa pelaajien luoda unelmiensa Gunpla valtavasta osavalikoimasta. Uutuutena on lisätty myös Diorama-tila, jossa pelaajat voivat ihastella luomuksiaan.

Pelin Standard-, Deluxe- ja Ultimate-versiot voi ennakkotilata digitaalisesti jo PlayStation -konsoleille ja PC:lle (). Nintendo Switchin ennakkotilaukset tulevat myöhemmin. Ennakkotilaamalla saat bonuksena:

  • RX-78 Gundam Recirculation Colour -värin aikaisemmin käyttöön
  • Builders Parts -osat aikaisemmin käyttöön

Deluxe Edition sisältää:

  • Season Pass
  • Season Pass -bonus: Gambarrel Strike Gundam -osat (Gundam Breaker Ver.)
  • 15 Gunpla-osan aikaisempi avaus

Ultimate Edition sisältää Deluxe Editionin sisällön lisäksi:

  • Diorama Pack -paketit ja Diorama Pack -settibonus

Lisäksi Bandai Namco Storesta voi ostaa Collector's Editionin. Tämä erikoisversio sisältää Ultimate Editionin pelin lisäksi rajoitetun erän Gunpla-mallin (Gunbarrel Strike Gundam – Gundam Breaker Ver.), digitaalisen soundtrackin ja steelbookin.

Tänä vuonna 45-vuotista taivaltaan juhliva MOBILE SUIT GUNDAM on scifi-sarja jättirobotteja, eli Mobile Suiteja, keskiössä. Sunrise Inc.:n luoma sarja näki päivänvalon ensimmäisen kerran Japanissa vuonna 1979 animaationa. Sarja on vuosien varrella kasvattanut suosiotaan ja nykyään Gundam-universumi käsittää yli 50 televisiosarjaa, elokuvaa ja OVA-animaatiota. Franchise on laajentunut myös runsaaseen oheistuotteeseen, joista tunnetuin lienee Gunpla. Nämä muoviset pienoismallisarjat mahdollistavat fanien koota pienoismalleja omista suosikki-Mobile Suiteistaan.

Gundam Breaker 4 ilmestyy lokakuun 29. päivä , ja Nintendo -konsoleille sekä PC:lle.