Huhu: Valve on kehittämässä kannettavaa Steam -konsolia Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Valve on kehittämässä kannettavaa Steam -konsolia

Steam (Valve)

Huhujen mukaan Valve olisi parhaillaan kehittämässä Nintendo Switch -konsolin kaltaista Steam -käsikonsolia koodinimeltään ”SteamPal”.

Ars Technican ja SteamDB:n julkaisemien tietojen perusteella laite toimisi Linux alustalla ja se julkaistaisiin alustavasti tämän vuoden lopulla.

Laitteesta löytyy kosketusnäytön lisäksi sisäänrakennetut ohjaimet kuten Lite -laitteessa. Sen pystyy myös liittämään isompiin näyttöihin USB-C -liittimen avulla.

Laitteen ohella tietoa on löydetty myös mahdollisesta tulevasta uudesta ”Neptune” -peliohjaimesta.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä ja Epic Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy :lle ja OSX:lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

WRC 10 -rallipeli laajentui ilmaisella päivityksellä – mukana Ypresin ralli Kommentit pois päältä artikkelissa WRC 10 -rallipeli laajentui ilmaisella päivityksellä – mukana Ypresin ralli

WRC 10

Virallisen WRC-rallipelikokemuksen tarjoava WRC 10 -ajopeli on laajentunut ilmaisella lisäsisällöllä. Se tuo mukanaan tämänvuotisen Belgiassa kisattavan Ypresin rallin. Sen erikoisuutena ovat kapeat ja mutkittelevat tiet, jotka tarjoavat runsaasti risteyksiä ja vaihtelevia ajo-olosuhteita. WRC 10 -pelissä kisa koostuu yhteensä seitsemästä erilaisesta erikoiskokeesta sekä testierikoiskokeesta eli shakedownista.

Lisäksi sisältöpäivitys tuo mukanaan kolme historiallista tapahtumaa, joista jokaiseen sisältyy kuljettajapari alkuperäisissä autoissaan. Näitä ovat vuoden 1980 Portugalin rallin Walter Röhrl ja Christian Geistdörfer Fiat 131 Abarthillaan, vuoden 1981 Suomen-rallin Ari Vatanen ja David Richards Ford Escort MkII 1800 -autollaan ja vuoden 2017 Portugalin rallin Sébastien Ogier ja Julien Ingrassia Ford Fiesta WRC -mallillaan.

Lisäksi päivitys tarjoaa peliin hienoisia päivityksiä muun muassa kartanlukijan toimintoihin.

Errorin arvostelussa pelin runsasta sisältöä, ratoja, pelimuotoja ja vaivatonta pelaamista kehuttiin, mutta viimeistely, bugit ja realismin puute sai kritiikkiä. Lue koko arvostelu täältä.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle. Pelin Nintendo Switch -versio ilmestyy marraskuun 30. päivä.

Kommentoi