Huhu: Wu-Tang Clan -aiheinen roolipeli tulossa Xboxille Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Wu-Tang Clan -aiheinen roolipeli tulossa Xboxille

Wu-Tang Clan

Näyttäisi siltä, että olisi työstämässä uuden kehittäjän kanssa roolipeliä, joka keskittyy hip hop -yhtye Wu-Tang Claniin.

Huhut ovat peräisin Xbox Two Podcastista, jossa toimittaja Jez Corden paljasti kuulleensa projektista muutamia kuukausia sitten. Hänen mukaan ryhmä tulee vastaamaan luonnollisesti pelin ääniraidasta. Myös pelitoimittaja Jeff Grubb on kertonut kuulleensa samoihin viittaavia asioita omassa GamesBeat Decides -ohjelmassaan.

Alustavien tietojen perusteella pelissä keskityttäisiin lähitaisteluun ja pelattavana olisi neljä pelihahmoa samanaikaisesti. Pelissä tulisi olemaan myös kausittaista sisältöä julkaisun jälkeen.

Vielä ei ole varmaa millä nimellä peli tulee kulkemaan tai milloin se ilmestyy. Myöskin pelin parissa työskentelevä kehittäjä on toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Ori and the Will of the Wisps saatavilla Xbox Onelle ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Ori and the Will of the Wisps saatavilla Xbox Onelle ja PC:lle

Moon Studiosin kehittämä ja Xbox Games Studiosin julkaisema Ori and the Will of the Wisps on nyt saatavilla. Satumaisen tyylikäs -seikkailu tarjoaa odotettua suoraa jatkoa arvostetulle vuoden 2015 julkaisulle Ori and the Blind Forest. Moon Studiosin kehitystiimi on työstänyt peliä ajatuksenaan, että uusi kappale Ori-saagaa tekisi Blind Forestiin verrattuna saman kuin teki Super Bros.:lle” ja Orin kimpussa puuhaavan tiimin koko kasvoikin 20:stä henkilöstä 80:een.

Pelissä pelaaja ottaa ohjattavakseen suojelushenki Orin edeten mittavassa Niwenin metsässä pulmia ratkoen ja uusia liikkumiskykyjä avaten, tavoitteenaan löytää Orin todellinen kohtalo.

Jo nyt erinomaisen vastaanoton saanutta ja ylistystä kerännyttä peliä pääsee pelaamaan 29,99€ hintaan sekä Xbox Onella että Windows 10:llä. Peli sisältyy myös Xbox Game Passiin.

Lue lisää Xboxin verkkosivuilta.

Kommentoi