Huhuja tulevista Assassin’s Creed ja Watch_Dogs -peleistä julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Huhuja tulevista Assassin’s Creed ja Watch_Dogs -peleistä julkaistu

4chan-kanavalla on julkaistu huhuja Ubisoftin tulevista Watch_Dogs ja Assassin’s Creed peleistä. Huhujen mukaan seuraava Watch_Dogs 3 -pelin tapahtumat sijoittuisivat Lontooseen. Pelin olisi määrä ilmestyä vielä tänä vuonna. Edellinen Watch_Dogs 2 ilmestyi vuonna 2016.

Huhujen mukaan pelissä voisi myös valita pelihahmolleen sukupuolen kuten Ubisoftin viimeisimmissä peleissä. Peliin oltaisiin tuomassa myös Assassin’s Creed peleistä tutun kaltainen parkour-järjestelmä. Pelin taistelun osalta siirryttäisiin pieniin käsiaseisiin sekä puukkoihin ja hakkeroinnin merkitystä kasvatettaisiin.

Myös seuraavasta Assassin’s Creed -pelistä julkaistiin huhuja. Niiden mukaan Assassin’s Creed Legion -nimellä kulkeva peli ilmestyisi vasta ensi vuonna ja sen tarina sijoittuisi Marcus Aureliuksen aikaiseen Roomaan. Huhujen mukaan myös tässä tulevassa Assassin’s Creed -pelissä voisi valita pelihahmon sukupuolen. Pelihahmot olisivat Origins ja Odyssey -peleistä tuttujen pelihahmojen jälkeläisiä.

Nähtäväksi jää toteutuuko huhuista mitään. on kieltäytynyt kommentoimasta huhuihin ja spekulaatioihin. Yhtiö on kuitenkin tunnettu tulevien peliensä tietojen vuotamisesta.

Huhut julkaistiin 4chan -kanavalla.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan :lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -jättiturnaus järjestetään elokuussa Berliinissä Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -jättiturnaus järjestetään elokuussa Berliinissä

Rainbow Six Siege

’s Rainbow Six Siege -pelin seuraava Major-jättiturnaus pelataan 15.-17. elokuuta Berliinissä Theater am Potsdamer Platzissa. Turnauksessa kohtaavat jälleen 16 huippujoukkuetta Euroopasta, Aasiasta ja Tyynenmeren alueelta, Pohjois-Amerikasta sekä latinalaisesta Amerikasta. Kauden 2022 toisessa Six Major -tapahtumassa joukkueet ansaitsevat paitsi rahapalkintoja, myös kallisarvoisia pisteitä, joilla ansaitaan paikka Six Invitational 2023 -mestaruuskisoihin.

Six Berlin Major -turnauksen ovet ovat auki paikallisyleisölle 19.-21. elokuuta. Kisaturnausten ohella on muita tapahtumia, kuten joukkueiden fanitapaamisia sekä Rainbow Six Siege -pelin demoesittelyitä.

Lisätietoja Six Berlin Major -tapahtuman kisamuodoista, aikatauluista, ohjelmasta ja turvallisuusohjeista löytyy täältä. Pääsyliput turnaukseen ovat nyt myynnissä täällä.

Rainbow Six Siege on saatavilla 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi