Huhujen mukaan PlayStation 5 on saamassa uuden Pro-ohjaimen Kommentit pois päältä artikkelissa Huhujen mukaan PlayStation 5 on saamassa uuden Pro-ohjaimen

Sony Playstation 5

Erään merkittävän alan sisäpiiriläisen mukaan valmistelee :lle ”Pro”-ohjainmallistoa, joka luultavasti kilpailee Xboxin jo vuosia tarjoamien huippuluokan Pro-ohjainten kanssa. Raportti tulee Tom Hendersonin kautta, joka ei vain välitä sanaa ohjaimesta, vaan vuotaa joitakin yksityiskohtia uudesta laitteistosta. Valitettavasti näiden vuotaneiden yksityiskohtien mukana ei ole vuotaneita kuvia ohjaimesta.

Henderson kuvailee ohjainta ”aidoksi ammattilaisohjaimeksi” ja väittää, että se paljastetaan tulevina viikkoina. Koodinimellä ”Hunt” valmistettavassa ohjaimessa kerrotaan olevan irrotettavat analogiset tikut, liipaisimen pysäyttimet ja takapainikkeet (jotka tunnetaan myös nimellä räpylät joidenkin premium-ohjainten takaosassa).

Kuten todettiin, raportin mukana ei tule kuvia ohjaimesta, tai ainakaan kuvia, joita voisi jakaa. Siitä huolimatta Henderson kuvailee, miltä ohjain näyttää, ja toteaa, että siinä on sama ”klassinen 5 -tyyli, mutta siinä on muutamia keskeisiä eroja”. Tähän liittyen yksi suurimmista muutoksista on se, että analogitikkujen alla on nyt painikkeet. Ne eivät kuitenkaan ole syöttöpainikkeita, vaan yksinkertaisesti analogitikkujen poistamista varten. Tämän – ja edellä mainittujen melojen ja liipaisimen pysäyttimien – lisäksi peliin tulee myös irrotettavat kahvat ja ”merkittäviä ohjelmistopäivityksiä”.

Raportti päättyy väittämällä, että aikoo paljastaa uuden laitteiston kuun lopussa. Mitä tämä laitteisto tulee olemaan, raportti ei sano, mutta todetaan, että ohjain saatetaan paljastaa silloin.

Kommentoi