Huhumylly uuden Tony Hawk Pro Skater -pelin ympärillä kasvaa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhumylly uuden Tony Hawk Pro Skater -pelin ympärillä kasvaa

Tony Hawk's Pro Skater

Uutisoimme viime vuoden lopulla ensimmäisistä tulevien mahdollisten -pelien huhuista. Siinä puhuttiin pelisarjan ensimmäisen kahden osan uusinnoista sekä täysin uudesta pelistä.

Nyt huhut ovat saaneet lisää pontta kun australialainen bändi The Death Set on julkaissut Facebookissa päivityksen, jonka mukaan yhtye olisi tehnyt viisi kappaletta tulevaa Tony Hawk -peliä varten. Päivitys on sittemmin poistettu, mutta sitä ennen siitä ehdittiin kuitenkin napata kuva.

Tony Hawkin ja Activisionin tiet erkaantuivat vuonna 2018 Tony Hawk's Pro Skater 5 -pelin vaisun julkaisun jälkeen.

Skeittipelien nälkäisille ja tulevaa Tony Hawk Pro Skater -peliä odottaville voi suositella tutustumista -peliin, joka on parhaillaan saatavilla Steamin Early Accessin kautta. Peli on ilmestymässä tänä vuonna myös konsoleille.

Xbox Games Showcase vihjailee mystisestä julkistuksesta kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox Games Showcase vihjailee mystisestä julkistuksesta kesäkuussa

Xbox Showcase

julkisti Xbox Wiressa, että tämänvuotinen Xbox Games Showcase järjestetään sunnuntaina 9. kesäkuuta klo 20 (Suomen aikaa). Samaan tapaan kuin viime vuonna järjestetty Starfield Direct -jatkotapahtuma, nähdään tälläkin kertaa heti Showcasen perään erityinen syväsukellus rakastetun pelin uusimpaan päivitykseen. Koko nimeä ei ole vielä paljastettu tätä enempää, joten mystinen kaksoistapahtuma kantaa toistaiseksi nimeä Xbox Games Showcase ja [?????] .

Tämänkertainen Showcase esittelee ensimmäistä kertaa pelejä myös muilta pelistudioilta. Menossa mukana ovat , , , ja kolmannen osapuolen kumppanit.

Voit hypätä mukaan kesäkuun 9. päivän livestriimeihin useiden eri kanavien (Xboxin YouTube, Twitch ja Facebook) kautta yli 30 kielellä, joihin kuuluvat myös esimerkiksi USA:n viittomakieli ja englanninkielinen kuvailutulkkaus.

Pussirotan kujanjuoksu – Crash Bandicoot 4 on myynyt huimia määriä Kommentit pois päältä artikkelissa Pussirotan kujanjuoksu – Crash Bandicoot 4 on myynyt huimia määriä

Crash jatkaa

Kaikkien rakastama pussirotta on taas uutisissa, tällä kertaa murskaavan saavutuksen ansiosta! Crash Bandicoot 4: It's About Time, hullunkulkurimainen tasohyppelypeli joka toi Crashin takaisin parrasvaloihin, on ylittänyt huimat 5 miljoonaa myytyä kappaletta!

Varsin vakuuttava etappi on peräisin pelin design-johtaja Toby Schadtilta, joka paljasti tiedon LinkedIn-profiilissaan. Vuonna 2020 - ja -konsoleille julkaistu peli sai yleisesti positiivisen vastaanoton.

Vaikka Crash saattaa pitääkin ansaittua taukoa, on selvää, että hänen viimeisin seikkailu on ollut hitti fanien keskuudessa. Toivotaan, että jatkaa hauskan ja innovatiivisen pelattavuuden tarjoamista, joka teki Crash Bandicoot 4: It's About Timesta niin suuren menestyksen!

Lähde: NintendoLife