Huippuräppäri Lil Wayne esittelee tulevan Street Fighter 6 -taistelupelin Kommentit pois päältä artikkelissa Huippuräppäri Lil Wayne esittelee tulevan Street Fighter 6 -taistelupelin

Street Fighter 6 x Lil Wayne

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema -taistelupeli tuo ikonisen pelisarjan uudelle aikakaudelle huippuräppäri Lil Waynen esittelemänä.

Räppärilegenda Lil Wayne on paitsi menestynyt huippuartisti, myös pitkän linjan Street Fighter -pelaaja.

”Olen vanhan liiton Street Fighter -pelaaja ja pelannut sarjan pelejä Street Fighter 2:sta lähtien. Tuntuukin, että ympyrä on sulkeutunut, kun voin tehdä töitä Street Fighter 6:n kanssa. Taisteleminen on taidetta ja tämä on mestariteoksemme”

Lil Wayne kertoo

Pelin energinen julkaisuvideo suorastaan hehkuu luomisvoimaa, värikkyyttä, persoonallisuutta ja yhdessä pelaamisen iloa. Olipa kyse pelin pelaamisesta samalla sohvalla tai tuntemattomien kanssa internetin välityksellä, Street Fighter 6 tarjoaa sataprosenttisesti taistelupelien energiaa upealla ja persoonallisella tavallaan.

Keskiössä on yhtä paljon oman soturitarinansa luominen kuin yhteenotot kanssataistelijoiden kanssa. Pelin lukuisat erilaiset pelimuodot yksinpelistä verkkoturnauksiin tarjoavat herkullista haastavuutta kaiken tasoisille virtuaaliottelijoille.

Street Fighter 6 ilmestyy 2. kesäkuuta , , ja S -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Capcom tarvitsee apuasi! – Mikä Resident Evil ansaitsisi oman remasterinsa seuraavaksi? Kommentit pois päältä artikkelissa Capcom tarvitsee apuasi! – Mikä Resident Evil ansaitsisi oman remasterinsa seuraavaksi?

Resident Evil 4

Capcomin julkaisema Remaster on kerännyt valtavan suosiota pelaajien keskuudessa. Peli on herättänyt innostusta niin fanien kuin kriitikoidenkin parissa. Myös meiltä peli sai suurta kiitosta.

Pelin julkaisun jälkeen fanit alkoivat nopeasti keskustella siitä, mitä pelejä Capcomin tulisi seuraavaksi tehdä uusioversioina sarjasta, ja tämä kiinnosti myös itse kehittäjää.

Viimeaikaisessa Capcomin julkaisemassa kyselyssä, jossa kysyttiin faneilta mielipidettä sarjasta, esitettiin monenlaisia kysymyksiä, jotta voitaisiin arvioida yleistä kiinnostusta Resident Evil -sarjaa kohtaan erilaisilta ihmisiltä. Suurin osa kysymyksistä on melko perinteisiä, paitsi yksi lopussa, joka suoraan kysyy, mitä Resident Evil -sarjan pelejä fanit haluaisivat nähdä uusioversioina, antaen osallistujille tyhjän ruudun kommentointia varten sen sijaan, että heille tarjottaisiin valmiiksi valittu lista peleistä.

Joten ei muuta kuin vaikuttamaan hetimmiten tämän linkin takaa!

Mikä muuten olisi suosikkisi? Vastata voit alla olevan kommenttikentän kautta.

Kommentoi