Huippusuosittu hirviönmetsästyssarja saa jatkoa Monster Hunter Wilds -pelin myötä – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Huippusuosittu hirviönmetsästyssarja saa jatkoa Monster Hunter Wilds -pelin myötä – katso ensimmäinen traileri

Monster Hunter Wilds

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema saapuu pelikoneille vuoden 2025 aikana.

Viimeöisessä Game Awards -tapahtumassa julkistettu Monster Hunter Wilds -toimintaseikkailu tuo odotettua jatkoa rakastetulle pelisarjalle. Hirviönmetsästykseen ja kiehtoviin taisteluihin keskittyvä sarja on valloittanut puolelleen kymmeniä miljoonia pelaajia ympäri maailmaa, kasvaen osa osalta isommaksi ja monipuolisemmaksi kokemukseksi.

Monster Hunter -pelisarja sai alkunsa vuonna 2004, joten ensi vuonna juhlistetaan pelin kaksikymmenvuotisjuhlia. Kuluneiden vuosien aikana on pelisarja myynyt maailmanlaajuisesti yli 95 miljoonaa kappaletta, mikä kertoo omiaan pelaajien rakkaudesta. Aivan alusta asti on pelisarjassa metsästetty, vaanittu ja ansoitettu hirviöitä sekä tietenkin taisteltu elämää suurempia olentoja vastaan. Juuri tämä on koko pelisarjan suola, sillä pelasipa peliä yksin tai yhteistyömuodossa, juuri vaikeiden hirvitysten nujertaminen on koko pelin ydin ja siihen valmistautuminen on osa suurempaa kokemusta.

Koska jokaisen pelin jokainen hirviö on kookas, kestävä ja vaarallinen, taistelut eivät koskaan ole nopeita yhteenottoja tai hätäisiä kohtaamisia. Eivät ainakaan hirviön kannalta, varustelematon pelaajahahmo kun voi toki kokea väliaikaisen loppunsa lähtiessään laulellen sotaan. Valmistautuminen kuitenkin palkitaan, sillä onnistuneen metsästysreissun päätteeksi vaiva palkitaan erilaisin tavoin. Uudet aseet, varusteet ja opitut temput vievät pelaajaa eteenpäin kohti seuraavaa kaatoa ja saavutusta.

Myös Monster Hunter Wilds noudattaa tätä pelisarjan nyt jo ikoniseksi muodostunutta kaavaa, mutta uusiutuneena ja paranneltuna kokemuksena. Lisäksi uuden sukupolven pelikoneet tuovat peliin uutta puhtia ja näyttävyyttä, mikä tekee tulevasta pelistä unohtumattoman.

Monster Hunter Wilds julkaistaan sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille vuoden 2025 aikana. Pelin tarkempi julkaisupäivä sekä ikäraja julkistetaan myöhemmin.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.