Hulluutta! Super Mario 64 on läpäisty ilman A-nappia 86 tunnin uurastuksen jälkeen Kommentit pois päältä artikkelissa Hulluutta! Super Mario 64 on läpäisty ilman A-nappia 86 tunnin uurastuksen jälkeen

Yksi hulluimmista -haasteista on vihdoin selätetty – ensimmäistä kertaa koskaan peli on läpäisty painamatta A-nappia.

Muistathan, että A-napilla Mario hyppää tässä 3D-seikkailussa. Hyppääminen on melko olennainen toiminto pelissä, joka pyörii tasohyppelyn ja vihollisten päälle pomppimisen ympärillä.

Kyseinen ” 64 A Button Challenge” -haaste syntyi 2000-luvulla, ja yksi varhaisimmista yrityksistä on vuodelta 2006. Se, että on kestänyt näin kauan, kertoo kuinka vaikeaa pelin läpäiseminen on hyppäämättä.

Mutta se on vihdoin tapahtunut, rakkaat kansalaiset!

Twitch-striimaaja Marbler selvitti pelin tällä viikolla ja joutui hyödyntämään luovasti pelin tunnettuja hyödyllisiä toimintoja ja taktiikoita, joita nopeusjuoksun huippu-hahmot Mr_Robert_Z, Bottles704, Thiago Trujillo, Mp16z ja bobmario511 ovat selvittäneet tuntikausien tutkimisen jälkeen A Button Challenge -haasteeseen liittyen. Tämä läpäisy sisälsi 70 tähteä pelin läpäisemiseksi.

Haasteeseen kului kuitenkin tuskallisia 86 tuntia, puhumattakaan kaikista harjoituskerroista, joita Marbler oli tehnyt onnistuneen suorituksen eteen. Esimerkiksi kahdeksaan kuukautta sitten sama striimaaja onnistui läpäisemään pelin painamalla A:ta vain kerran.

On syytä huomata, että tämä suoritus tapahtui pelin Wii Virtual Console -versiolla, joka on ainoa vahvistettu versio, jolla tämä on mahdollista.

Lähde. Gamesradar

Zelda-Fanit innostuivat prinsessa Zeldan verisestä puolesta uudessa pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Zelda-Fanit innostuivat prinsessa Zeldan verisestä puolesta uudessa pelissä

No nyt mennään! paljasti uuden -pelin, , jossa Linkin sijaan sankarin viittaa kantaa itse prinsessa Zelda. Fanit ovat haltioituneita ajatuksesta, että Zeldaa saa vihdoin pelata aggressiivisena hahmona.

Pelissä Zelda puolustaa Hyrulea Triforce of Wisdomin voimien avulla. Hänen aseena toimii Tri Rod, jolla Zelda voi ratkaista ongelmia enemmän pulmia ratkaisemalla kuin vihollisia silpomalla.

Fanit ovat jo ehtineet luoda hauskoja meemejä ja kuvia, joissa Zelda on luotu kylmäveriseksi soturiksi. Twitterissä @kurdupl julkaisi kuvan synkän näköisestä Zeldasta murskaamassa huolista moblinia. Toinen käyttäjä, @Stoic_Miiverse, kuvasi Zeldan hyppäävän taitavasti päällikön päälle Linkin innostaessa taustalla.

Tämä innostus on ymmärrettävää, sillä kyseessä on ensimmäinen Zelda-peli, jossa pelataan itse Zeldaa päähenkilönä. Echoes of Wisdom julkaistaan 26. syyskuuta 2024, ja Nintendo Directissä paljastettiin myös muita toimintoja. Zelda voi esimerkiksi kopioida esineitä ja olentoja Tri Rodin avulla luoden uusia strategisia mahdollisuuksia.

Julkistuksen yhteydessä Nintendo ilmoitti myös Zelda-aiheisesta, erikoisvärisestä Lite -pelikonsolista, joka julkaistaan samana päivänä pelin kanssa. Peli lupaa ainutlaatuisen kokemuksen, sillä jokainen läpipeluu voi olla erilainen riippuen siitä, mitä esineitä Zelda kopioi matkallaan.

Lähde: IGN

Tulevan Super Mario-elokuvan Japanin julkaisupäivä paljastettiin – länsimainen julkaisu todennäköisesti samaan aikaan Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Super Mario-elokuvan Japanin julkaisupäivä paljastettiin – länsimainen julkaisu todennäköisesti samaan aikaan

Yllätysuutinen Nintendolta! Peliyhtiö paljasti tulevan Mario-elokuvan Japanin julkaisupäivän juuri ennen päivän -striimiä.

Shigeru Miyamoto vahvisti sosiaalisessa mediassa elokuvan saapuvan Japaniin huhtikuun 24. päivänä 2026, mikä tarkoittaa samaa kuukautta länsimaisen julkaisun kanssa. Miyamoto kertoo tekevänsä yhteistyötä Illumination-studion kanssa varmistaakseen hauskan elokuvan ja toivoo kaikkien odottavan sitä innolla.

Tämä uusin päivitys seuraa aiempaa MAR10 Day -päivän julkistusta, jossa kerrottiin animaatioelokuvan länsimaisesta ensi-illasta huhtikuun 3. päivänä 2026. ei tuolloin paljastanut paljoakaan muuta, mutta elokuva tulee jälleen perustumaan ” Bros. -sarjan maailmaan”.

Illuminationin Chris Meledandri kertoi myös ensimmäisen elokuvan tiimin palaavan jatko-osan pariin. Ensimmäinen elokuva rikkoi ennätyksiä ja ylitti jopa miljardin dollarin lipputulot maailmanlaajuisesti.

Mario-elokuvan jatko-osan lisäksi Shigeru Miyamoto ja Nintendo työstävät parhaillaan myös -aiheista live-action elokuvaa.

Lähde: Nintendolife