Humankind -strategiapeli saapuu konsoleille marraskuussa – uusi lisäosa ilmestyi Kommentit pois päältä artikkelissa Humankind -strategiapeli saapuu konsoleille marraskuussa – uusi lisäosa ilmestyi

Humankind

Segan ja Amplitude Studiosin 4X-strategiapeli on tulossa ja Xbox -konsoleille marraskuussa. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Vuoropohjaisessa strategiapelissä pelaajat voivat luoda oman sivilisaation sekoittamalla eri kulttuureja ajanjaksojen kuluessa. tunnetaan parhaiten ja Endless Legend -peleistä.

Cultures of Latin America -lisäosa

Samalla peli on saanut uuden lisäosan, joka sijoittuu Latinalaiseen Amerikkaan. Järjestyksessään pelin toinen lisäosa tuo mukanaan kuusi uutta kulttuuria Caralans, Nazca, Taino, Inca, Argentinians sekä Cubans.

Luvassa on myös kuusi uutta Wonderia: Pyramid of the Sun – Teotihuacan, Maracana Stadium, Salar de Uyuni, Salto Angel, Lençóis Maranhenses, sekä Atacama Desert.

Lisäksi peliin saadaan lisäosan myötä 9 uutta itsenäistä henkilöä, 15 uutta tapahtumaa sekä uutta musiikkia säveltäjä Arnaud Roylta.

on saatavilla PC:lle Steam, ja Microsoft Store -kauppapaikkojen kautta. Peli ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille marraskuun 4. päivä.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. Saints Row: The Third puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy 5, PlayStation 4,  ja S sekä One -konsoleille, että PC:lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi