Humble Bundle juhlistaa Pride-kuukautta koskettavalla Stories of Pride -pelipaketilla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle juhlistaa Pride-kuukautta koskettavalla Stories of Pride -pelipaketilla

Monster Prom 2: Monster Camp

juhlistaa Pride-kuukautta tarjoamalla lämminhenkistä pelipakettia, joka sisältää pelejä kuten , sekä . Paketin ostamalla tuet samalla The Trevor Projectia, voittoa tavoittelematonta järjestöä, joka keskittyy kriisitilanteiden ratkaisuun ja itsemurhien ehkäisyyn LGBTQ+ -nuorten parissa.

Paketti maksaa 16,57 euroa ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman tarinoita ja jännittäviä seikkailuja. Tässä nopea katsaus siitä, mitä sinua odottaa:

 • Wylde Flowers: Uppoudu Taran elämään, kaupunkilaistyttöön, joka perii isoäitinsä maatilan. Ystävysty läheisen yhteisön kanssa, tutustu maaseutuun ja löydä ehkä rakkautta tämän viehättävän simulaattorin avulla.
 • Lakeburg Legacies: Kaikille rakastavaisille! Tässä kyläsimulaattorissa pelaat Amorina, joka yhdistää kyläläisiä ja ohjaa heidän rakkaustarinoitaan sukupolvien ajan. Löydätkö kukoistavan rakkauden perinteen?
 • Monster Prom 2: Monster Camp + Camp Forever -lisäosa: Valmistaudu torahampaiseen hauskanpitoon! Tämä hirviömäisen deittisimulaattorin jatko-osa heittää sinut takaisin leirinohjaajan rooliin, tällä kertaa Camp Forever -lisäosan tuodessa mukanaan uusia aktiviteetteja ja hirviömäistä kaaosta.
 • Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly: Tässä kerrontapohjaisessa pelissä keitetään lämpimiä tunteita. Astut kahvilan baristan saappaisiin, kuuntelet asiakkaiden tarinoita ja murheita kaikilta elämänalueilta.
 • Arcadia Fallen: Valmistaudu jännittävään seikkailuun eloisassa maailmassa, joka on romahtamisen partaalla. Tutki Arcadian raunioita, paljasta sen mysteerejä ja taistele selviytymisestä tässä toiminta-roolipelissä. Pidä silmällä pian saapuvaa Arcadia Fallen II:sta!
 • No Longer Home: Lähde koskettavalle itsetutkiskelumatkalle. Seuraa kahden lapsuuden ystävän elämää uudessa elämässä vieraassa maassa, kun he kohtaavat kulttuurien erot ja aikuistumisen monimutkaisuuden.
 • The World Next Door: Kaiva esiin kiehtova mysteeri tässä visuaalisessa romaanissa. Astu opiskelija Junin saappaisiin, joka löytää salaisen portaalin, joka johtaa outoon maailmaan täynnä salaisuuksia.
 • Heaven Will Be Mine: Visuaalinen novelli, jossa teet kamalia elämänvalintoja jättiläisrobottien tulitaistelun keskellä. Valitse yksi kolmesta hirveän käytöksen omaavasta tytöstä, taistele heidän kanssa avaruuden kohtalosta – tai heilasta heidän kanssa.

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 21. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös macOS ja Linux -alustoilla.

Kesäksi edullisesti pelattavaa Humble Bundlen uusimmasta pelipaketista Kommentit pois päältä artikkelissa Kesäksi edullisesti pelattavaa Humble Bundlen uusimmasta pelipaketista

Graveyard Keeper

tarjoilee parhaillaan jättimäistä pelipakettia edullisesti. Paketti sisältää pelejä kuten sekä . Yhteensä paketissa on lähes 300 euron arvosta pelejä!

Paketti maksaa 13,82 euroa ja sisältää nämä pelit ja lisäosat:

 • Asterigos: Curse of the Stars on Deck -yhteensopiva toimintaroolipeli, jossa pelaat nuorena soturina nimeltä Hilda. Peli tarjoaa haastavaa Soulsborne-tyylistä taistelua dynaamisella aseiden vaihtamisella.
 • Cartel Tycoon yhdistelee selviytymistä ja bisnessimulaattoria. Pelissä rakennat ja johdat omaa huumeimperiumiasi. Kilpaile muita kartelleja vastaan, pidä tuotantolinjasi käynnissä ja välttele poliisin iskuja tässä jännittävässä strategiapelissä.
 • Hello Neighbor on selviytymiskauhun pioneeripeli. Käytä kaikkia keinoja päästäksesi selville naapurisi omituisista salaisuuksista tässä jännittävässä trillerissä.
 • Hello Neighbor 2 on jatkoa suositulle selviytymiskauhupelille. Pelissä naapurisi on entistä omituisempi ja sinun tehtävänäsi on selvittää hänen salaisuutensa.
 • Not For Broadcast on ainutlaatuinen simulaatiopeli, jossa toimit ohjaajana omituisessa dystopiassa ja hallitset uutisia reaaliajassa. Sensuroi materiaalia, ohjaa kameroita ja vaikuta maailman tapahtumiin. Pakettiin kuuluu myös lisäosat:
  • Not For Broadcast: Live & Spooky: Puolusta henkimaailmaa tässä Halloween-teemaisessa lisäosassa.
  • Not For Broadcast: Bits of Your Life: Koe useita loppuja, salaisuuksia ja erilaisia reittejä tässä tarinalähtöisessä laajennuksessa.
 • Tinykin on Steam Deck -yhteensopiva kolmiulotteinentasohyppelypeli, jossa pelaat Rickard Van der Plussenina, joka on kutistunut miniatyyrikokoiselle planeetalle. Kerää apua olioilta ja hyödynnä erikoisvoimia päästäksesi kotiin tässä värikkäässä seikkailussa.
 • Graveyard Keeper on mustan huumorin kyllästämä simulaatiopeli, jossa rakennat ja hoidat keskiaikaista hautausmaata. Rakenna hautakammioita, kerää resursseja, valmista ruumiita ja hoida asiakkaat tyytyväisinä.
  • Graveyard Keeper – Stranger Sins on laajennus, joka tarjoaa 6-12 tuntia lisää pelattavaa. Sukella syvemmälle hautausmaan mysteereihin uusilla hahmoilla, tehtävillä ja tarinalinjalla.
 • Streets of Rogue on kaoottinen roguelike-toimintapeli, jossa rynnät läpi jatkuvasti muuttuvien tasojen suorittaen erilaisia tehtäviä. Valitse hahmosi ja hyödynnä erilaisia aseita ja erikoiskykyjä selviytyäksesi hengissä. Jatko-osa Streets of Rogue 2 on tulossa pian!
 • Party Hard 2 on Steam Deck -yhteensopiva peli, jossa olet bileiden keskeyttäjä. Hyödynnä ympäristöä ja strategisia kykyjäsi hiljentääksesi juhlat tässä hullunkurtisessa pelissä.
 • Nitro Kid pelissä yhdistyy synthywaven tunnelma ja roguelike-elementit. Rakenna pakkasi ja taistele vihollisiasi vastaan selviytyäksesi hengissä neonvalojen loisteessa.
 • Kill It With Fire on humoristinen peli, joka haastaa sinut käyttämään kaikkia keinoja ötököiden tappamiseen. Eliminoi ötökät keinolla millä hyvänsä!

Tarjouskoodi:

 • Cartel Tycoon – San Rafaela -50% alennuskuponki Rakenna huumeimperiumisi ja laajenna toimintaasi tällä historialliseen San Rafaelaan sijoittuvalla lisäosalla.

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 28. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja -alustolla.

Hevosdriftailua ilmaiseksi – Knightfall: A Daring Journey ladattavissa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hevosdriftailua ilmaiseksi – Knightfall: A Daring Journey ladattavissa PC:lle

Knightfall: A Daring Journey

Hauska ja erikoinen keskiaikaseikkailu on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi Steamistä :lle. Peli muuttui ilmaispelattavaksi kesäkuun 18. päivä.

Knightfall: A Daring Journey on hevosdrifting-tyylinen Battle Royale -peli, jossa pelaajat kilpailevat pareina 28 pelaajan joukossa. Tavoitteena on selviytyä pitkältä matkalta linnaan ja napata siellä kasvava ruusu ennen muita. Matka on pitkä ja kestää useamman pelivuorokauden ja pelaajien tulee välttää jäätymistä yöpymällä eri kylissä matkan varrella. Mitä pidemmälle peli etenee, sitä vähemmän kyliä on jäljellä ja pelaajaparit joutuvat taistelemaan toisiaan vastaan turvapaikoista.

Peli on saanut pelaajilta positiivisen vastaanoton, sillä peräti 88% kaikista arvosteluista on myönteisiä. Kehittäjät toivovat, että ilmaispelattavaksi siirtyminen tuo peliin uutta eloa ja auttaa löytämään peliin lisää verkkovastustajia.

Mikäli pidät erikoisista ja humoristisista pelikokemuksista, kannattaa Knightfall: A Daring Journey ehdottomasti lunastaa ilmaiseksi omalle -tilille. Voit ladata pelin täältä.