Humble Bundle tarjoaa 130 euron arvosta VR-pelejä alle 13 eurolla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa 130 euron arvosta VR-pelejä alle 13 eurolla

Zero Caliber VR

Edullisista pelipaketeista tunnettu Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa -pelipakettia nimeltään Fall VR Emporium. Paketti tarjoilee pelejä kuten Zero Caliber, sekä House Flipper VR.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat Wands -pelin.
  • Mikäli maksat 12,64 euroa saat lisäksi Arizona Sunshine, sekä Until You Fall -pelit.
  • Jos maksat vähintään 12,68 saat kaikkien aiemmin mainittujen lisäksi myös VR, A Fisherman’s Tale sekä Paper Beast -pelit.

Voit hankkia pelipaketin täältä aina lokakuun 1. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja PC:lle ja tarvitset yhteensopivat -lasit kuten Mixed Reality, Oculus Rift, tai Vive.

Kommentoi

Fractured Sanity -kauhuseikkailu ilmestyi VR-laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Fractured Sanity -kauhuseikkailu ilmestyi VR-laitteille

Brasilialainen United Games studion uusi kauhuseikkailu on ilmestynyt -laitteille. Samalla peliin on saatu uusia kielivaihtoehtoja ja uusi julkaisutraileri, jonka voi katsoa alta.

”Olemme lisänneet kielivaihtoehtoihin portugalin, espanjan ja yksinkertaistetun kiinan, ja uusi jännittävä saa ihmiset innostumaan pelistä. Työskentelemme yötä päivää korjatakseen ongelmia – olemme kaikki hyvin tohkeissamme ja keskitymme tekemään pelistä entistä helpommin saavutettavan!”

kertoo Gabriel Marques, toinen Fractured Sanityn luojista

on yksinomaan :ää varten kehitetty yksinpeli, jossa kaikki mekaniikat ja pulmat ovat realistisia ja interaktiivisia. Tässä selviytymiskauhupelissä pääset mukaan jännittävään tarinaan ja paljastat synkän totuuden psykiatrisesta klinikasta, jota johtaa tohtori Simmons, joka on tutkinut miten henkilön ego ja superego voidaan hajottaa.

Fractured Sanity -peli on saatavilla Steam VR ja Oculus laitteille. Peli tulee saamaan lähitulevaisuudessa myös tuen tulevalle PICO 4 --laitteelle.

Kommentoi

Kauhupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

The Mortuary Assistant

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää hyytäviä kauhupeljä. Tutki mitä tapahtui alati muuttuvassa kauhutallossa pelissä, pidä demonit kurissa The Mortuary Assistant pelissä tai osallistu kauhuhippaan kavereiden kanssa Propnight pelissä.

Paketti maksaa yhteensä 16,68 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Visage
  • The Mortuary Assistant
  • SCP: 5K
  • Them and Us
  • The Blackout Club
  • Labyrinthine
  • Propnight

Peli ja lisäosat ovat Steam -koodeja PC:lle. Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 14. päivä asti.

Kommentoi