Humble Bundle tarjoaa Monster Hunter World & Rise Saga -pelipaketin edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa Monster Hunter World & Rise Saga -pelipaketin edullisesti

Monster Hunter Rise

tarjoaa parhaillaan & Rise Saga -pakettia, joka sisältää Monster Hunter World -pelin Iceborne-lisäosalla sekä -pelin Sunbreak-lisäosalla. Paketti on loistava tilaisuus hankkia nämä kaksi suosittua peliä lisäosien kera edullisesti.

Paketti maksaa 27,86 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

 • Monster Hunter World julkaistiin vuonna 2018, ja se sisältää uusia metsästettäviä hirviöitä ja uusia pelin mekaniikoita. Peli on ollut suuri menestys, ja se on myyty miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti.
 • Monster Hunter World: Iceborne on Monster Hunter World -peliin julkaistu lisäosa, joka sisältää uusia hirviöitä, alueita, tehtäviä sekä muuta pelattavaa.
 • Monster Hunter: World – Deluxe Kit sisältää suojia, eleitä, tarrapaketteja, kasvomaaleja ja hiustyylejä.
 • Monster Hunter Rise on vuonna 2021 ilmestynyt pelisarjan viides osa, joka niin ikään tuo mukanaan uusia pelimekaniikkoja. Pelissä pelaajat pääsevät ratsastamaan ja taistelemaan uuden Palamute kumppanin kanssa.
 • Monster Hunter Rise: Sunbreak on Monster Hunter Rise -pelin lisäosa, joka sisältää uusia hirviöitä, alueita, uuden tarinan ja muuta pelattavaa.
 • Monster Hunter Rise: Sunbreak Deluxe Kit sisältää suojia metsästäjällesi, Palamute- ja Palico-seuralaisillesi, eleitä, kasvomaaleja ja hiustyylejä.
 • Monster Hunter Rise: Deluxe Kit sisältää suojia metsästäjällesi, Palamute- ja Palico-seuralaisillesi, eleitä, kasvomaaleja ja hiustyylejä.

Paketti on hankittavissa aina toukokuun 29. päivä asti. Pelit ja lisäosat ovat Steam -koodeja :lle.

Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Pikseligrafiikkainen roguelike Nether Heroes ladadttavissa ilmaiseksi PC:lle

Nether Heroes

Arakuma Studion kehittämä on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä. Hiljattain ilmestynyt peli tarjoaa jännittävän yhdistelmän toimintaa, tasohyppelyä ja roguelike-elementtejä.

Nether Heroes vie pelaajat synkkien luolastojen syvyyksiin, missä vastaan tulee uhkaavia hirviöitä ja armottomia loppuvastustajia.

Pelin ominaisuuksiin kuuluu:

 • Tutkimusmatkat luolastoissa: seikkaile monimutkaisilla tasoilla, joilla on omat ainutlaatuiset vihollisensa.
 • Monipuoliset aseet ja esineet: avaa ja opi käyttämään erilaisia aseita ja esineitä vihollisten päihittämiseksi.
 • Hahmon kehitys: ansaitse rahaa ja kokemusta parantaaksesi hahmoasi lepopaikoissa, joissa voit myös palauttaa terveytesi, hankkia parempia varusteita ja ostaa uusia aseita.
 • Laaja kustomointi: luo ainutlaatuinen sankari muokkausohjelman avulla, jonka avulla voit valita erilaisia skinejä tai suunnitella oman ulkoasun.
 • Areenatila: testaa rohkeutesi ja taistele loputtomia vihollisaaltoja vastaan tässä ultimaattisessa selviytymishaasteessa.

Nether Heroes tarjoaa mukaansatempaavan pelikokemuksen niille, jotka nauttivat toiminnasta, strategiasta ja roguelike-pelien haasteesta. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.