Humble Bundle tarjoilee jälleen pelejä pikkurahalla – mukana mm. This War of Mine ja Torchlight Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee jälleen pelejä pikkurahalla – mukana mm. This War of Mine ja Torchlight

This War of Mine

tarjoilee jälleen pelipakettia, joka sisältää mm. , ja -pelejä pikkurahalla.

  • Maksamalla vähintään 0,84€ saat Torchlight, ja -pelit.
  • Mikäli maksat vähintään 3,33€ saat aiempien lisäksi myös , Torchlight II ja This War of Mine -pelit.
  • Jos maksat 10,18€ saat kaikkien aiemmin mainittujen lisäksi myös Knights of Pen and Paper 1 + 2 Collection ja Mythic Ocean -pelit.

Voit hankkia paketin täältä. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja ja PC-yhteensopivia. Osa peleistä tukee myös OSX ja Linux -käyttöjärjestelmiä.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoilee uusimmassa paketissa Sniper Ghost Warrior -pelejä edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee uusimmassa paketissa Sniper Ghost Warrior -pelejä edullisesti

Sniper Ghost Warrior Contracts

tarjoilee jälleen pelipakettia, joka sisältää mm. Sniper Ghost Warrior 3, Sniper Ghost Warrior Contracts, Lords of the Fallen -pelejä pikkurahalla.

  • Maksamalla vähintään 0,84€ saat Alien Rage – Unlimited, Chronicles of Mystery: The Scorpio Ritual, Dogfight 1942, Art of Murder – Cards of Destiny sekä Chronicles of Mystery – The Tree of Life -pelit.
  • Mikäli maksat vähintään 5,83€ saat aiempien lisäksi myös Sniper Ghost Warrior 3, Sniper Ghost Warrior 3 – All-Terrain Vehicle, Sniper Ghost Warrior 3 – Sniper Rifle McMillan TAC-338A ja Lords of the Fallen -pelit.
  • Jos maksat 13€ saat kaikkien aiemmin mainittujen lisäksi myös Sniper Ghost Warrior Contracts -pelin sekä Sniper Ghost Warrior Contracts – STURM BODYGUARD 9, Sniper Ghost Warrior 3 – The Sabotage ja Sniper Ghost Warrior 3 – Multiplayer Map Pack -lisöosat.

Voit hankkia paketin täältä. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja ja PC-yhteensopivia. Paketti on saatavilla lokakuun 6. päivään asti.

Kommentoi

Humble Bundlen uusimmassa paketissa mm. Blair Witch, Shenmue ja Death’s Gambit Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen uusimmassa paketissa mm. Blair Witch, Shenmue ja Death’s Gambit

Blair Witch

tarjoilee jälleen pelipakettia, joka sisältää mm. Blair Witch, Shenmue I & II ja Death’s Gambit -pelejä pikkurahalla.

  • Maksamalla vähintään 0,84€ saat Scribblenauts Unlimited, Beyond Eyes, Dog Sled Saga ja Bulb Boy -pelit.
  • Mikäli maksat vähintään 4,05€ saat aiempien lisäksi myös Shenmue I & II, Where the Water Tastes Like Wine ja Death’s Gambit -pelit.
  • Jos maksat 10,18€ saat kaikkien aiemmin mainittujen lisäksi myös Blair Witch -pelin sekä Good Boy Pack -lisäosan.

Voit hankkia paketin täältä. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja ja PC-yhteensopivia. Osa peleistä tukee myös OSX ja Linux -käyttöjärjestelmiä. Paketti on saatavilla lokakuun 1. päivään asti.

Kommentoi