Humble Bundle tarjoilee Rising Storm 2: Vietnam -pelin sekä lisäosia pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoilee Rising Storm 2: Vietnam -pelin sekä lisäosia pikkurahalla

Rising Storm 2: Vietnam

tarjoilee uusimmassa pelipaketissaan Red Orchestra -pelejä sekä 2: Vietnam -pelin ja lukuisia lisäosia.

 • Maksamalla vain euron saat Red Orchestra: Ostfront 41-45 -pelin.
 • Jos maksat vähintään 7,94 euroa saat aiemman lisäksi myös 2: Heroes of Stalingrad with ja Rising Storm 2: Vietnam (+ Pulling Rank Cosmetic -lisäosan) -pelit.
 • Maksamalla vähintään 8,40 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös seuraavat lisäosat 2: Vietnam -peliin: Green Army Men, Sgt Joe’s Support Bundle, Specialist Pack Cosmetic, Personalized Touch Cosmetic, Security Cosmetic, Rear Cosmetic, Uncle Ho’s Heroes Cosmetic, Born in the USA Cosmetic, Man Down Under Cosmetic sekä Southern Style Cosmetic.

Voit hankkia paketin aina kesäkuun 9. päivä asti. Kaikki pelit ja lisäosat ovat koodeja Steam -palveluun ja toimivat :llä. Osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla.

Kommentoi

Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen

Vampyr

DONTNOD-pelistudion synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr on saanut ilmaisen grafiikkapäivityksen. Sen ansiosta pelin PlayStation 4- ja Xbox One -versiot toimivat uuden sukupolven PlayStation 5- ja X -pelikonsoleilla 60 kuvan sekuntinopeudella korkealla 1440p-tarkkuudella. Lisäksi pelin 1440p-tarkkuus on koettavissa myös Pro- ja S -pelikonsoleilla.

Vampyr-toimintaroolipelissä pelaajan ohjastama päähahmo on kaksoiselämää elävä tohtori Jonathan Reid, jonka toisena puolena on kaupungin flunssaepidemiaa hoitava lääkäri. Hänen synkempi puolensa sen sijaan on verta janoava vampyyri, joka suorastaan janoaa apua tarvitsevien ihmisten verta. Eräänlaisena modernina Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -tarinana Vampyr on synkkä ja verinen kamppailu kahden eri osapuolen kesken yhdessä ja samassa ihmiskehossa.

Siinä missä tohtori Reid pyrkii auttamaan kaupungin sairaita ja kärsiviä, hänen vampyyripuolensa jano tulee tyydyttää, ettei hirviö ottaisi Jonathania haltuunsa hyvinkin kohtalokkain seurauksin. Pelaajaa ympäröivä vuoden 1918 Lontoo reagoi pelaajan valintoihin, joten kaikilla teoilla ja päätöksillä on seurauksensa. Vampyr onkin ainutlaatuinen pelikokemus, jossa toimintaosuudet linkittyvät saumattomasti roolipelimäisiin valintoihin ja kahden keskushahmon välillä tasapainotteluun.

Vampyr on saatavilla sekä PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että :lle. Lisäksi peli on yhteensopiva ja X sekä S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi

Grand Theft Auto -trilogian PC-vaatimukset julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto -trilogian PC-vaatimukset julkaistiin

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition

Tulevan Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition -kokoelman PC laitevaatimukset on julkaistu Rockstar Storen kautta.

Uudistetuissa peleissä on Grand Theft Auto V -pelistä tuttu ohjaus sekä myös tähtäämistä on paranneltu. Pelien grafiikat ovat myös päivitetty tähän päivään korkearesoluutioisten tekstuurien myötä. Myös valaistusta, vettä ja kasvustoa on paranneltu.

Pelit tukevat uusilla PS5 ja Xbox Series X -konsoleilla 4K-resoluutiota ja 60 fps:n ruudunpäivitysnopeutta. PC:llä peleistä löytyy tuki Nvidian DLSS:lle.

Kokoelma sisältää alunperin 2000-luvun alussa ilmestyneet Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City Grand Theft Auto: San Andreas -pelit.

Grand Theft Auto: The Trilogy niminen kokoelma ilmestyi alunperin vuonna 2006 PlayStation 2 ja Xbox -konsoleille sekä PC:lle. Myöhemmin peli saatiin myös PlayStation 3 -konsolille.

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition ilmestyy marraskuun 11. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Vähimmäisvaatimukset

 • Prosessori: Intel Core i5-6600K / AMD FX-6300
 • Muisti: 8 GB
 • Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 760 2 GB / AMD Radeon R9 280 3 GB
 • Levytila: 45 GB
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit
 • Prosessori: Intel Core i7-2700K / AMD Ryzen 5 2600
 • Muisti: 16 GB
 • Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 970 4 GB / AMD Radeon RX 570 4 GB
 • Levytila: 45 GB
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit

Kommentoi