Humble Bundlen uusin paketti tarjoilee laadukkaita indie-pelejä pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen uusin paketti tarjoilee laadukkaita indie-pelejä pikkurahalla

Viimeisin paketti tarjoilee seitsemän peliä ja neljä ääniraitaa pikkurahalla. Mukana on mm. kuuluisa raivopeli Getting Over with sekä strategiapeli Tooth and Nail.

Koko paketin sisältö näyttää tältä:

  • Alle 3,31€ sijoituksella saat seuraavat pelit: Seikkailupeli The First Tree, retroileva roolipeli Tangledeep, sekä kauhuseikkailu Among the Sleep ja sen ääniraidan.
  • Jos pulitat yli 3,31 euroa, saat edellämainittujen pelien lisäksi myös: raivopelin Getting Over with Bennett Foddy, reaaliaikastrategian Tooth and Nail (ääniraidan kera) sekä seurustelupelin Dream Daddy: A Dad Dating Simulator.
  • 8,83 eurolla saat kaikkien edellämainittujen lisäksi myös ninjajänispelin Overgrowth sekä sen ääniraidan.

Kommentoi

Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta Kommentit pois päältä artikkelissa Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta

Talisman

Klassisen 80-luvun Games Workshopin Talisman -lautapelin digitaalinen versio ja sen lukuisia lisäosia on nyt tarjolla edullisesti Humble Bundlesta.

Mukana on alkuperäinen Talisman: Digital Edition -peli sekä yksinpeliin keskittyvä Talisman: Origins -peli. Mukana on myös kaikki mahdolliset lisäosat joita peleihin on ilmestynyt.

Voit hankkia paketin täältä hintaan 10,26 €. Kaikki koodit ovat Steam -alustalle ja :lle sekä OSX:lle.

Kommentoi

Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla

Beat Saber

Suosittu VR-rytmipeli täyttää neljä vuotta ja peliin saadaan sen kunniaksi kaksi uutta kappaletta.

Kappaleet eivät ole täysin uusia vaan uudelleenmiksauksia aiemmista kappaleista. Niistä on vastannut Camellia ja Toki. Samalla kappaleisiin on saatu visuaalisia päivityksiä, sekä aiemmin julkaistuja uusia pelimekaniikkoja.

Beat Saber on saatavilla Steam ja Humble Bundle -palveluista, sekä Oculus Quest -alustalle ja :lle.

Kommentoi