Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee mm. Borderlands ja BioShock -pelejä Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee mm. Borderlands ja BioShock -pelejä

Civilization: Beyond Earth

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu Humble Bundle juhlistaa Aspyr Median 25 vuotista taivalta ja tarjoilee pakettia kehittäjän peleistä. Pakettiin kuuluu mm. Borderlands: The Handsome Collection, Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth – The Collection sekä Infinite -pelit.

  • Maksamalla ainoastaan euron saat Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered -pelin.
  • Jos maksat vähintään 8,92 euroa saat lisäksi Lightmatter, sekä Layers of Fear: Masterpiece Edition -pelit.
  • Mikäli maksat vähintään 10,13 euroa saat kaikkien edeltä mainittujen lisäksi myös Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ – The Collection, Borderlands: The Handsome Collection, Infinite (sisältää kausipassin) -pelit.

Pelipaketti on ostettavissa marraskuun 19. päivä asti. Kaikki pelit ovat koodeja PC:lle. Osa peleistä on myös yhteensopivia Linux ja OSX -alustoilla.

Kommentoi

Hiekkalaatikkopelien hurmaa pikkurahalla Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Hiekkalaatikkopelien hurmaa pikkurahalla Humble Bundlesta

Kerbal Space Program

tarjoilee uusimmassa pelipaketissaan hiekkalaatikkopelejä ja simulaatioita kuten Kerbal Space Program, sekä Besiege.

Maksamalla vain 1 euron saat:

Jos maksat 8,73 euroa saat aiemman lisäksi myös:

Maksamalla 11,56 euroa saat aiempien lisäksi myös:

Jos maksat 13,10 euroa saat kaikkien edeltä mainittujen lisäksi myös:

Paketti on ostettavissa aina joulukuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linux, ja VR -alustoilla.

Kommentoi

Vahvaa tarinankerrontaa pikkurahalla Humble Bundlen uusimmassa pelipaketissa Kommentit pois päältä artikkelissa Vahvaa tarinankerrontaa pikkurahalla Humble Bundlen uusimmassa pelipaketissa

Beyond: Two Souls

Humble Bundle tarjoaa jälleen edullista pelipakettia ja tällä kertaa on luvassa on vahvoja tarinoita sekä trillereitä. Mukana mm. Beyond: Two Souls, Heavy Rain sekä We Were Here Together.

Maksamalla ainoastaan 1 euron saat:

  • Beholder 2

Jos maksat vähintään 8,63 euroa saat aiempien lisäksi myös:

  • Beyond: Two Souls
  • Heavy Rain
  • Detroit: Become Human – 25% alennuskuponki
  • We Were Here Together
  • Between the Stars
  • Kyle is Famous: Complete Edition

Paketti on ostettavissa aina joulukuun 3. päivään asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös Linuxilla ja OSX:llä.

Kommentoi