Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee mm. Project Cars 3, Code Vein ja Tekken 7 -pelit pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen uusin pelipaketti tarjoilee mm. Project Cars 3, Code Vein ja Tekken 7 -pelit pikkurahalla

Project CARS 3

on lyöttäytynyt yhteen Bandai Namcon kanssa ja tarjoilee firman pelejä kuten Project 3, Code Vein ja 7 -pelit pikkurahalla.

  • Maksamalla vain euron saat PAC-MAN 256 -pelin.
  • Jos maksat 9,95 euroa saat 7, sekä Katamari Damacy REROLL -pelit.
  • Mikäli maksat 15,52 euroa saat edeltämainittujen lisäksi Tales of Zestiria, RAD sekä Complete Edition -pelit.
  • Ja jos maksat vähintään 16,58 euroa saat kaikkien aiemmin listattujen lisäksi myös CODE VEIN ja Project 3 -pelit.

Paketti on ostettavissa Humble Bundlesta aina kesäkuun 2. päivään asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja PAC-MAN 256 -peli toimii myös ja Linux -alustoilla.

Kommentoi

Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2022 saapui Early Accessiin PC:llä

Football Manager 2022

Jalkapallomanageroinnin seuraava versio on saapunut Early Accessiin :llä ja Epic Games Store -palveluiden kautta.

Early Access -versio on saatavilla pelin ennakkoon tilanneille ja kaikille, jotka ostavat pelin ennen sen julkaisua. Peli on parhaillaan myynnissä 10% alennuksella SEGAn hyväksymien digitaalisten kauppapaikkojen kautta.

Pelin Early Access -versio on lähes valmis, joten bugeja varmasti löytyy. Näistä pelaajat voivat ilmoittaa pelin sisäisen Report Bug -ominaisuuden kautta. Pelistä löytyy myös verkkopelaaminen, mutta Workshop ei ole vielä käytössä.

FM22 tuo uusia ja kehittäviä tapoja siivittää valmentajat voittoon, kasvattaa pelityyliään ja ansaita menestystä seuralleen. Peli tuo uusia mahdollisuuksia hallita peliä kentällä ja sen ulkopuolella. Pelissä on myös täysin uusi animaatiomoottori ja paljon uutta tekoälyä.

ilmestyy PC:lle ja :lle marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupeli ilmestyi tänään – katso julkaisutraileri

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Tänään ilmestyvästä The Dark Pictures Anthology: House of Ashes -kauhupelistä on saatu uusi julkaisutraileri, jonka voit katsoa alta.

Peli sijoittuu vuoteen 2003 ja siinä CIA:n kenttäoperaattori Rachel King osallistuu maanalaisen kemikaaliaseiden varaston ratsiaan Zagros vuorilla Irakissa. Joukko joutuu kuitenkin vihollisten väijytykseen ja taistelun tiimellyksessä molemmat osapuolet putoavat lattian läpi sumerilaisen temppelin raunioihin. Raunion pimeydessä herää samalla pahuus.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ilmestyy lokakuun 22. päivä Playstation 5, Xbox Series X ja S, Playstation 4 sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi