Humble tarjoilee Worms -pelejä edullisesti PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Humble tarjoilee Worms -pelejä edullisesti PC:lle

Worms W.M.D

on julkaissut uuden -paketin, joka sisältää yhteensä 20 peliä joihin kuuluvat mm. , ja -pelit sekä lisäosia.

  • Mikäli maksat 0,84€ saat Worms, , ja -pelit.
  • Jos maksat 8,15€ saat aiempien lisäksi myös ja Worms Ultimate Mayhem sekä The ”Pre-order Forts and Hats”, Puzzle, Forts, Time Attack ja Retro -lisäosat -peliin ja Customization -lisäosan Worms Ultimate Mayhem -peliin.
  • Jos pulitat 10,19€ saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös Worms Revolution, , Worms Armageddon, -pelit ja Multiplayer -lisäosan Worms Ultimate Mayhem -peliin
  • Maksamalla 14,47€ saat kaikkien yllämainittujen lisäksi myös Worms W.M.D -pelin ja Worms Revolution -kausipassin.

Paketit on ostettavissa Humble Bundlen -sivustolta. Kaikki pelit toimivat :llä Steamin kautta ja osa peleistä ovat myös ja yhteensopivia.

Kommentoi

Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Europa Universalis II

Suurstrategiapeli Europa Universalis II on nyt ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta.

Vuonna 2001 ilmestyneessä pelissä tehtävänäsi on päästä hallitsemaan maailmaa synkältä keskiajalta vuodesta 1419 aina Napoleonin aikakaudelle 1820 vuoteen.

Voit hallita maan sisäisiä ja ulkoisia poliittisia suhteita, uskontoja, sekä lähettää tutkimusmatkailijoita löytämään uutta maailmaa. Voi lähettää kaapparilaivat merille, palkkamurhaajat puolustamaan maatasi sekä lähetyssaarnaajat levittämään uskontoasi.

Europa Universalis II on ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta :lle aina lokakuun 24. päivään asti.

Kommentoi

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu

Football Manager 2021

Sports Interactive ja Sega ovat ilmoittaneet tuleva Football Manager 2021 uudet ominaisuudet. Peli ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja -palveluiden kautta.

Pelaajilla tulee olemaan uudessa pelissä enemmän mahdollisuuksia joukkueen hallitsemiseen kentällä ja sen ulkopuolella. Tämän mahdollistavat uudet pelimekaniikat, tarkemmat analyysit sekä lisätiedot ja lisäresurssit.

Pelaajien kanssa on enemmän vuorovaikutusmahdollisuuksia, mikä tekee pelistä entistä realistisemman. Pelipäivään tehdyt visuaaliset parannukset ja kuulutusten parannukset tekevät kokemuksesta entistä todentuntuisemman. Myös uusien pelaajien värväämiseen on tuotu uusia mahdollisuuksia ja kauden lopulla voi juhlistaa onnistumisia.

Kaikki uudet ominaisuudet voi lukea pelin viralliselta sivulta.

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta :lle ja :lle.

Kommentoi