Humble tarjoilee Worms -pelejä edullisesti PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Humble tarjoilee Worms -pelejä edullisesti PC:lle

Worms W.M.D

Humble Bundle on julkaissut uuden Worms -paketin, joka sisältää yhteensä 20 peliä joihin kuuluvat mm. Worms W.M.D., ja Worms Armageddon -pelit sekä lisäosia.

  • Mikäli maksat 0,84€ saat Worms, Worms Blast, ja Worms Pinball -pelit.
  • Jos maksat 8,15€ saat aiempien lisäksi myös ja Worms Ultimate Mayhem sekä The ”Pre-order Forts and Hats”, Puzzle, Forts, Time Attack ja Retro -lisäosat Worms Reloaded -peliin ja Customization -lisäosan Worms Ultimate Mayhem -peliin.
  • Jos pulitat 10,19€ saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös Worms Revolution, Worms Clan Wars, Worms Armageddon, Worms World Party Remastered -pelit ja Multiplayer -lisäosan Worms Ultimate Mayhem -peliin
  • Maksamalla 14,47€ saat kaikkien yllämainittujen lisäksi myös Worms W.M.D -pelin ja Worms Revolution -kausipassin.

Paketit on ostettavissa Humble Bundlen -sivustolta. Kaikki pelit toimivat PC:llä Steamin kautta ja osa peleistä ovat myös OSX ja Linux yhteensopivia.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi