Hunting Simulator 2 -metsästyspeli saapui uuden sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Hunting Simulator 2 -metsästyspeli saapui uuden sukupolven konsoleille

Hunting Simulator 2

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -metsästyssimulaatio julkaistaan tänään uuden sukupolven pelikonsoleille. Lisäksi peli laajenee 23. maaliskuuta A Ranger's Life -lisäosalla.

Nyt myös - ja /S -pelikonsoleille julkaistu Hunting Simulator 2 mahdollistaa virtuaaliset metsästysreissut Euroopassa ja Yhdysvalloissa entistä näyttävämmällä grafiikalla. Metsästyssimulaatio korostaa luonnonmukaisuutta ja aitoutta. Pelaaja ohjaa metsästäjää, joka yhdessä metsästyskoiran kanssa jäljittää ja metsästää eri eläimiä näiden jättämien hajujen, jälkien ja liikkeiden perusteella. Peliympäristöjen monimuotoinen kasvillisuus ja monipuolinen eläinkunta tuovat tunnelmaa aidosta metsästysreissusta kotisohvalta käsin. Kaikki pelimaailman eläimet ja kasvit on mallinnettu yksityiskohtaisen tarkasti ja aitoutta korostaen. Realistiset äänet ja upea peligrafiikka viimeistelevät virtuaalimetsästyksen tuntemuksen. Näin pelaaja pääsee kokemaan metsästyksen jännityksen ja viehätyksen kuitenkaan vahingoittamatta oikeita eläimiä tai kuluttamatta oikeaa rahaa varusteisiin ja aseisiin.

Pelin vaihtelevat ympäristöt on mallinnettu eri puolilta Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Näin pelimaailmaan on saatu mukaan monipuolisesti erilaisia luonnonmuotoja ja kasveja sekä erilaisia metsästettäviä eläinlajeja. Vaihtelua riittää peräti 33 erilaisen eläinlajin verran ja näistä jokainen elää ja käyttäytyy omin eri tavoin. Kumppanina toimivasta metsästyskoirasta on apua saaliseläinten jäljittämisessä ja paikallistamisessa.

Erilaisia aseita ja metsästysvarusteita on yli 70 virallisesti lisensoitua vaihtoehtoa. Tunnetuista merkeistä ovat mukana esimerkiksi Winchester, Browning, Sako, Tikka, Verney-Carron, Barrett, Bear Archery ja Beretta. Myös erilaisia vaatetusvaihtoehtoja on 90 erilaista, joten vaihtoehtoja löytyy oman tyylin, maun ja tarpeen mukaan.

Hunting Simulator 2 laajenee 23. maaliskuuta A Ranger's Life -lisäosalla. Siinä pelaaja omaksuu metsänvartijan roolin, jonka tehtävänä on suojella ja varjella ympäröivää luonnonaluetta. Tarinavetoisessa pelimuodossa pelaaja suorittaa erilaisia tehtäviä coloradolaisessa luonnonpuistossa koira seuranaan. Tehtäviin lukeutuu muun muassa haavoittuneiden eläinten hoitaminen, erilaisten näytteiden kerääminen, alueelle tunkeutuvien vieraslajien hallinta ja yleinen alueen hyvinvoinnin takaaminen.

Hunting Simulator 2 on saatavana sekä PlayStation 5-, -, Xbox Series X ja S-, - sekä Nintendo -pelikonsoleille että :lle.

Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli laajenee uudella kaoottisella tiimillä Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiaurheilupeli laajenee uudella kaoottisella tiimillä

Alkuvuodesta julkaistu -fantasiaurheilupeli on päivittynyt ja laajenee julkaisunsa jälkeen sekä uusilla ominaisuuksilla että uudenlaisilla joukkueilla. Nyt joukkuetäydennystä on tarjolla maanalaisista maailmoista, kun pahamaineinen Underworld Denizens valtaa kentät.

Kaaosta, hulluutta ja silkkaa ennakoimattomuutta on luvassa, kun kahdesta eri maanalaisrodusta koostuva tiimi syöksyy pelikentille kuljettamaan palloa ja taklaamaan kilpajoukkueen pelaajia. Tiimin muodostavat sekä vikkelät ja ketterät rottamaiset skavenit että sääntöjä usein kiertävät goblinit.

Kun kaksi näinkin epämääräistä ja hämäräperäistä pelaajaryhmittymää lyövät hynttyyt yhteen yhdessä tiimissä, on luvassa hauskoja ja arvaamattomia hetkiä fantasiapalloilun parissa!

Blood Bowl 3 on vauhdikas, raju ja väkivaltainen pallopeli, jossa yhdistyvät monet eri fantasiarodut kääpiöistä ja haltioista örkkeihin ja peikkoihin. Lajina se yhdistelee amerikkalaisen jalkapallon tyylistä pallonkuljetusta, heittämistä ja rajuja taklauksia toisiinsa.

Blood Bowl 3 on saatavilla , , ja S, -konsoleille että :lle.

Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Synkässä Beast -roolipelissä voi pelata myös pelin pahiksella – katso uusi traileri

Beast

Puolalaisen False Prophetin tulevassa vuoropohjaisessa taktisessa -roolipelissä pelaajat voivat hypätä pääpahiksen prinssi Nicolain rooliin. Katso uusi traileri alta.

Kuningas Luriuksen adoptoima Nicolai kasvoi kruunun perilliseksi ja tottui etuoikeutettuun asemaansa, kunnes hänelle selvisin kuninkaan synkkä menneisyys. Nicolai lähtee estämään päähahmo Anton Sabbadosin tehtävää.

Pelissä sukelletaan ruton riivaamaan pimeään keskiaikaan, jossa pelaaja tekee valinnan onko tämä sankari vai hirviö. Käytätkö sisäistä petoa vai peittoatko sen?

Tarinan päähahmo on Anton Sabbados, kovaksi taistelijaksi karaistunut sotaveteraani, joka palaa kotiin vuosien vankeuden jälkeen. Kuningas-profeetta Lurius värvää hänet tehtävään taistelemaan tappavaa ruttoa vastaan.

Anton ja hänen ryhmänsä lähtevät vaaralliselle matkalle ruton saastuttamien Karpaattien vuoristojen halki, missä liittolaisten, aseiden ja varusteiden kerääminen on elintärkeää menestyksen kannalta.

”Beastin kehittäminen on ollut meille suorastaan mullistava kokemus. Rikomme taktisten roolipelien rajoja tarjoamalla ennennäkemättömiä pelimekaniikkoja ja rikkaan, kypsän tarinan. Yli 30 omistautuneesta ammattilaisesta koostuva tiimimme on työstänyt tämän tunnelmallisen kokemuksen huolellisesti, emmekä malta odottaa, että pelaajat pääsevät astumaan tähän monimutkaiseen, moraalisesti monitulkintaiseen maailmaan.”

kertoo Piotr Pacynko, False Prophetin perustaja.

Beast ilmestyy :lle Steamin kautta ensi vuoden puolella. Peli on myös yhteensopiva Deck -laitteen kanssa.