Huumorilla höystettyä pulmanratkontaa tarjolla – Deponia ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Huumorilla höystettyä pulmanratkontaa tarjolla – Deponia ladattavissa ilmaiseksi

Saksalaisen Daedalic Entertainmentin kehittämä vuonn 2012 ilmestynyt humoristinen fantasiaseikkailu on nyt ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta. Deponia on jäteplaneetta josta pelin päähenkilö Rufus aikoo paeta.

Kyseessä on pelin täysi versio, johon kuuluu yli 4 tunnin kehittäjäm kommenttiraita, kattava kartta joka auttaa pelin eri vaiheissa, sekä muuta lisämateriaalia tehtävien helpottamiseen. Näiden lisäksi kokoversiossa on myös Linux-tuki, alkuperäiset musiikit sekä videoita.

Tässä siis laadukasta (89% positiivisia kommentteja Steamissa) pulmanratkontaa Steam kokoelmaan lisättäväksi. Voit ladata pelin täältä.

Pikaruokalasimulaattori Godlike Burger ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Pikaruokalasimulaattori Godlike Burger ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Avaruuteen sijoittuva pikaruokasimulaatio on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Epic Games Storesta. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä on tarkoitus ylläpitää tähtienvälistä pikaruokalaa, jossa asiakkaat joutuvat itse pöperöksi. Vain mielikuvitus on rajana kun yrität kaapata pahaa-aavistamattomia asiakkaita suoraan lautaselle.

Viime vuonna ilmestynyt pelin on kehittänyt ja julkaisijana toimii .

Godlike Burger
Pelissä pahaa-aavistamattomat asiakkaat voivat joutua itse lautaselle.

Voit päivittää keittiötäsi uusilla laitteilla ja kyhätä omia salaisia kastikkeita vaikkapa laksatiivilla kyllästettyinä.

Godlike Burgerin voi ladata ilmaiseksi täältä PC:lle aina ensi viikon torstaihin asti.

Historiaa kieli poskessa – Inkulinati ilmestyi Early Access tilassa Kommentit pois päältä artikkelissa Historiaa kieli poskessa – Inkulinati ilmestyi Early Access tilassa

Inkulinati

Nyt on aika kaivaa sulkakynät ja musteet esiin, sillä mustepohjainen historiallinen taistelupeli on ilmestynyt :lle ja Xbox -konsoleille Early Access tilassa. Katso hullunkurisen pelin traileri alta.

Tämä vuoropohjainen strategiapeli on kuin revitty keskiaikaisen käsikirjoituksen sivuilta. Pelissä jäniksen takamus voi olla voimakkaampi kuin koira miekka. Pelaajat ottavat haltuunsa elävän musteen ja asettavat torvea soittavat aasit, piispakissat sekä yksikköjä syövät etanat taistelutantereelle.

Pelissä on kaksi pelimuotoa, yksinpelikampanja sekä moninpeli, missä pelaajat voivat haastaa toisia pelaajia taisteluihin. Tulossa on myös lisää olentoja, Inkulinati mestareita sekä taistelutantereita.

Peli on hampurilaisen Yaza Gamesin kehittämä ja julkaisusta vastaa Deadalic Entertainment.

Inkulinati on saatavilla PC:lle Early Accessin kautta sekä ja sekä S -konsoleille.