Hyper Scape -toimintapeli sai ensimmäinen digisarjakuvan Kommentit pois päältä artikkelissa Hyper Scape -toimintapeli sai ensimmäinen digisarjakuvan

Hyper Scape #1 The First Principle Part 1

on julkaissut #1 The First Principle Part 1 -sarjakuvan yhteistyössä sarjakuvakustantaja kanssa.

Sarjakuvan tekijätiimi koostuu arvostetuista ja kokeneista tekijöistä. Christofer Emgårdin kirjoittaman (Mirror's Edge: Exordium, The Whispering Dark) ja Gabriel Guzmanin (StarCraft: Survivors, Predators) kuvittaman sarjakuvan on tussannut Michael Atiyeh (Halo: Escalation, The Orville) ja tekstannut Comicraft (Ghost, Conan). Ilmaisjakelussa oleva sarjakuva on tehty yhteistyössä Ubisoftin Hyper Scape -tiimin kanssa. Varsinaisesta tarinasta vastaavatkin Ubisoftin Marielle Quesney ja Jesse Scoble.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Dark Horsen kanssa ja voidessamme laajentaa Hype Scapen maailmaa pelin ulkopuolelle. Näin sekä pelaajat että muu yleisö voivat tutustua syvällisemmin luomaamme maailmaan ja taustatarinaan”, kommentoi Hyper Scapen luova johtaja Jean-Christophe Guyot. ”Hyper Scape on luotu alusta asti pelkkää Battle Royale -pelikonseptia laajemmaksi kokonaisuudeksi, joka on täynnä kiehtovia hahmoja ja erilaisia mysteereitä. Sarjakuvat ovat täydellinen julkaisumuoto tarinoiden kertomiselle ja olemme erittäin innoissamme tämän julkaisusta.”

”Sarjakuvan luominen yhdessä Ubisoftin kanssa pelimaailman täydentämiseksi on ollut haastavaa, mutta molempien tahojen innostuksen myötä myös hyvin nautinnollista. Näin ainutlaatuisen konseptin tekeminen sarjakuvaksi on palkitsevaa. Toivon, että pelin pelaajat nauttivat myös sarjakuvasta”, kommentoi Dark Horsen päätoimittaja Freddye Miller.

Hyper Scape #1 The First Principle Part 1

Miljoonien pelaajien pelaamaan Hyper Scape -toimintapeliin perustuva Hyper Scape #1 The First Principle Part 1 tutustuttaa lukijat synkkään tulevaisuuteen. Eletään vuotta 2054. Maailmasta on tullut kuluneen kolmen vuosikymmenen aikana todellinen painajainen, jossa kymmenen miljardia ihmistä on ahtautunut jättikokoisiin megakaupunkeihin. Jättiyritys Prisma Dimensions on luonut massiivisen ja äärimmäisen omintakeisen HYPER SCAPE -digimaailman, joka tuo ihmisille lohtua. Ihmiset ovatkin hyödyntäneet tätä virtuaalista maailmaa rentoutumiseen, viihtymiseen ja sosiaaliseen kanssakäyntiin. Pian digimaailmalle on luvassa uusi päivitys, jonka pitäisi tuoda digimaailmasta nauttiville vallankumouksellinen kokemus. Vaan mikä onkaan tämän kaiken hinta?

Hyper Scape #1 The First Principle Part 1 on ilmaiseksi jaeltavan digisarjakuvan ensimmäinen numero. Kuukausittain julkaistava sarjakuva koostuu kaikkiaan 12 kymmensivuisesta numerosta. Sarjakuva on ladattavissa Hyper Scape -pelin sivustolta. Lisäksi sarjakuvan voi lukea myös Dark Horse Digitalin ja Comixologyn sivustoilta sekä muista digisarjakuvien sivustoilta.

Ilmaiseksi pelattava Hyper Scape on parhaillaan saatavilla :lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Farming Simulator 25 sai ilmaisen sisältöpäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 25 sai ilmaisen sisältöpäivityksen

on päivittynyt versioon 1.6, joka tuo peliin ilmaista lisäsisältöä ja useita parannuksia. Päivitys sisältää uusia työkoneita ja traktoreita sekä lukuisia optimointeja ja pelattavuusuudistuksia.

Uusia laitteita päivityksessä ovat:

  • Albutt f155A -paalinostin
  • CLAAS FL 140 -etukuormain
  • John Deere 683R -etukuormain
  • CLAAS ARION (550 – 530) -traktori
  • John Deere 6R -sarjan traktori

Päivitys parantaa pelin suorituskykyä ja vakautta sekä tuo mukanaan useita muutoksia ja parannuksia. Näihin kuuluvat muun muassa ModHub-päivityspainike, parannukset tekoälyn toimintaan ja eläinten tuottavuuslaskelmiin sekä lukuisat korjaukset ja optimoinnit.

25 on myynyt jo yli kolme miljoonaa kappaletta. Peli on saatavilla :lle, |S:lle, :lle ja Macille. jatkaa pelin kehittämistä ja tukemista säännöllisillä päivityksillä ja sisältölisäyksillä.

†

Last Drop vie pelaajat karulle matkalle lama-ajan Suomeen Kommentit pois päältä artikkelissa Last Drop vie pelaajat karulle matkalle lama-ajan Suomeen

on uusi suomalainen videopeli, joka sijoittuu vuoteen 1994 kuvitteelliseen Nykylän kaupunkiin. Peli yhdistää avoimen maailman toimintaa, RPG-elementtejä ja synkkää huumoria. Tarina perustuu tosielämän kokemuksiin ja käsittelee teemoja kuten ystävyys, riippuvuus ja lunastus.

Peli erottuu joukosta ainutlaatuisella sekoituksella synkkää huumoria, ronskia tarinankerrontaa ja unohtumattomia hahmoja, kuten Rahikainen, Kuikka ja Seppo (Zeze).

Pelin on kehittänyt ja sen toimitusjohtaja Henri Koskinen kuvaa peliä ”vanhaksi kunnon 1990-luvuksi”. Peli on rakennettu Unreal Engine 5:llä ja siinä on ammattimainen ääninäyttely.

Last Dropin kehityksessä on ollut mukana yli 90 harjoittelijaa ja opinnäytetyöntekijää suomalaisista ammattikorkeakouluista. Projekti on saanut 25 000 euron apurahan Digidemo Avek -rahastosta vuonna 2021.

Peli jatkaa suomalaisen peliteollisuuden perinnettä, joka alkoi 1980-luvulla harrastelijoiden toimesta ja kehittyi 1990-luvulla demoskenen kautta ammattimaisemmaksi. Last Drop edustaa uutta sukupolvea suomalaisessa pelinkehityksessä, yhdistäen paikallista kulttuuria ja kansainvälistä pelattavuutta.