Hyperkin julkaisee uuden käsikonsolin, joka pyörittää alkuperäisiä Sega Megadrive -kasetteja Kommentit pois päältä artikkelissa Hyperkin julkaisee uuden käsikonsolin, joka pyörittää alkuperäisiä Sega Megadrive -kasetteja

Hyperkin on ilmoittanut Mega 95:stä, uudesta käsikonsolista, joka on suunniteltu toistamaan alkuperäisiä - ja Mega Drive -kasetteja. Mega 95:ssä on viiden tuuman näyttö, jopa 10 tunnin akunkesto ja USB-C-telakka TV-liitäntää varten.

Mega 95 näyttää olevan kannettava versio Hyperkinin MegaRetroN HD Gaming Consolesta, joka on kotikonsoli, joka myös toistaa Genesis- ja Mega Drive -pelejä. MegaRetroN HD käyttää laitteistoa emuloidakseen pelejä, kun taas Mega 95:n emulaatiomenetelmästä ei ole ilmoitettu.

Hyperkin ei ole vielä ilmoittanut Mega 95:n hintaa tai julkaisupäivää, joten ollaahan kuulolla!

Streets of Rage -elokuva tulossa John Wick -ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Streets of Rage -elokuva tulossa John Wick -ohjaajalta

Streets of Rage

Segan retrotaistelupeli on muuntumassa elokuvaksi -ohjaaja Derek Kolstadin käsikirjoittamana.

Elokuvan tuotannosta tuleevastaamaan dj2 Entertainment (Sonic The Hedgehog 2, It Takes Two) sekä Escape Artists (The Equalizer).

Pelisarja sai alkunsa vuonna 1991 / -konsoleilla ja viimeisin neljäs osa ilmestyi vuonna 2020. Peleissä entiset poliisit taistelevat rikollisjärjestöä vastaan, joka on kaapannut kuvitteellissen yhdysvaltalaisen kaupungin paikallishallinnon.

Leijonakuningas ja Aladdin -klassikkopelit uudelleenjulkaistaan moderneille konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Leijonakuningas ja Aladdin -klassikkopelit uudelleenjulkaistaan moderneille konsoleille

Uusintaleffojen vanavedessä klassiset Sega Mega Drive ja Super Nintendo -pelit Aladdin ja saavat uudelleenjulkaisut , Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille.

Asia paljastui GameStop -pelikaupan konferenssissa, josta se sitten päätyi Twitteriin. Pelit ovat mukana tulee alkuperäiset ääniraidat ja ne ovat pelattavissa joko alkuperäisessä asussaan tai teräväpiirtoversioina.

Disney's Aladdin – basaareissa on tunnelmaa

Disney's Aladdin nimellä vuonna 1993 ilmestynyt tasohyppelypeli perustuu samaa nimeä kantavaan, vuotta aiemmin ilmestyneeseen animaatioelokuvaan. Sen kehitti ja alunperin Sega Mega Drivelle ja se ilmestyi myöhemmin , MS-DOS, NES sekä -alustoille. Luonnollisesti pelissä seikkaillaan Aladdinin hahmolla elokuvasta tutuissa maisemissa.

The Lion King – Simban karjaisu

The Lion King puolestaan ilmestyi vuonna 1994 ja sen kehitti Westwood Studios Sega Genesikselle ja Super Nintendolle. Peli sai myöhemmin myös Amiga, NES, Game Boy, , ja -versiot. Pelissä Simba varttuu ja taistelee lopuksi pahissetäänsä Scaria vastaan.

Pelien on määrä ilmestyä lokakuussa.