HyperX julkaisi pelikuulokkeet 300-tunnin akunkestolla Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX julkaisi pelikuulokkeet 300-tunnin akunkestolla

HyperX tuotteet

Oheislaitevalmistaja HyperX on julkaissut uusia tuotteita hiljattaisen 2022 -tapahtuman yhteydessä. Uusina tuotteina ovat mm. 300-tunnin akunkestolla varustetut Cloud Alpha -kuulokkeet, Clutch -ohjain Androidille ja :lle sekä Pulsefire Haste -langaton pelihiiri.

Samalla yritys lanseerasi myös Alloy Origins 65 -mekaanisen näppäimistön Red ja Aqua -kytkimillä sekä Cloud II -kuulokkeet uusissa valkoisessa ja pinkissä värissä.

HyperX Cloud Alpha Wireless -kuulokkeet.

Cloud Alpha Wireless -kuulokkeissa on markkinoiden pisin akunkesto, yhteensä 300 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeista löytyy myös DTS Heaphone:X 3 -teknologia, joka takaa immersiivisen kuuntelukokemuksen. Kuulokkeissa on käytetty myös Dual Chamber -teknologiaa sekä kevyemmät ja ohuemmat HyperX 50mm -elementit. Hintaa kuulokkeille kertyy n. 199,99 euroa.

HyperX Clutch -peliohjain on suunniteltu erityisesti pilvipelaamiseen.

Clutch on puolestaan langaton peliohjain Android -mobiililaitteille sekä :lle. Yhteys toimii Bluetoothin tai USB-C-kaapelin välityksellä. Ohjaimessa on myös irroitettava kiinnike mobiililaitteelle aina 86mm leveyteen asti. Akunkestoa laitteelle on luvattu 19 tuntia. Hintaa ohjaimelle kertyy n. 49,99 euroa.

HyperX Pulsefire Haste Wireless -langaton pelihiiri.

Pulsefire Haste Wireless -langaton pelihiiri puolestaan yhdistää ultrakevyen hunajakennorakenteen, joka mahdollistaa nopeat liikkeet sekä parannellun ilmanvaihdon. Hiiren 2.4 GHz:n yhteys tarjoaa alhailsen latenssin sekä mahdollistaa jopa 100-tunnin akunkeston. Hiiressä on kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja sisäinen muisti. Hiiri on myös pölynpitävä ja vedenkestävä IP55 -luokituksella. Hintaa hiirelle kertyy 99,99 euroa ja se saapuu markkinoille helmikuussa 2022.

Kommentoi

Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Taktista taistelua tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Verdun

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia taktisia taistelupelejä kuten ja 4.

Paketti maksaa yhteensä 14,70 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 26. päivä asti.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi