HyperX rikkoi muistien ylikellotuksen maailmanennätyksen Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX rikkoi muistien ylikellotuksen maailmanennätyksen

HyperX

Kingstonin omistama pelikomponenttivalmistaja HyperX on rikkonut muistien ylikellotuksen maailmanennätyksen taajuudella 7156 MHz.

Ennätyksen rikkoi Taiwanilainen OC ja käytössä heillä oli HyperX 4600 Mhz Predator DDR4 8GB -muistimoduuleja sekä MEG Z5901 UNIFY -emolevy. Prosessorina kokoonpanossa käytettiin Intelin 11. sukupolven i9-11900KF 3.50GHz.

Ennätystuloksen voi tarkastaa HWBOT -sivustolta ja lisätietoja voi tarkastaa CPU-Z -sivustolta.

Kommentoi

Medion julkaisi tehokkaita Erazer -peliläppäreitä Kommentit pois päältä artikkelissa Medion julkaisi tehokkaita Erazer -peliläppäreitä

Medion Erazer Beast X40

Saksalainen laitevalmistaja on julkaissut kaksi uutta tehokasta peliläppäriä Erazer Beast X40 sekä Erazer Major X20. Laitteista löytyy viimeisimmät Nvidian näytönohjaimet ja Intelin uusin prosessorisukupolvi.

Erazer Beast X40 erottuu edukseen valinnaisella ulkoisella vesijäähdytyksellä, kun taas Medion Erazer Major X20 erottuu erityisesti kompaktin 16-tuumaisen kokonsa ansiosta. Molemmista löytyvät 13. sukupolven -prosessorit.

Erazer Beast X40

”Beast” lupaa immersiivistä pelaamista korkeimmalla tasolla. NVIDIAn GeForce RTX 4090 -näytönohjaimessa on reilut 16 gigatavua VRAM-muistia ja tehokas G-Sync-tekniikka – jota käytetään tässä sekä näytönohjaimessa että näytössä. Tämä takaa pelisessiot, joissa näytön repeily on huomattavasti vähäisempää.

Pelaajat hyötyvät myös tehokkaasta 13. sukupolven Core i9-13900HX -suorittimesta sekä runsaasta 2 TB:n PCIe Gen 4×4 SSD-levystä ja 32 GB:n DDR5-muistista. Jotta tämä voimanpesä pysyisi viileänä myös kiihkeissä taisteluissa, on se varustettu nestemäisellä metallilämpötahnalla.

17-tuumainen 240 hertsin paneeli vastaa hektistenkin pelisessioiden sujuvasta näyttämisestä. QHD+ tarjoaa resoluution, joka ei väsytä silmiä edes myöhään yöhön kestävissä istunnoissa, sekä 16:10-kuvasuhde yhdessä ohuemman näytön reunan kanssa takaa optimaalisen näkökentän. Mekaaninen näppäimistö Cherry MX Ultra -matalaprofiilikytkimillä tarjoaa parempaa tarkkuutta. Beast X40 kuulostaa myös upealta Nahimic by SteelSeries -ääniteknologian ansiosta.

Lisävarusteena saatava ulkoinen Erazer Cooling Kit -vesijäähdytysjärjestelmä kytketään yksinkertaisesti kannettavaan tietokoneeseen, ja se lisää suorituskykyä jopa 10 prosenttia. Beast X40 on saatavana myös toisena versiona, jossa on NVIDIA GeForce RTX 4080, jossa on 12 Gt VRAM-muistia ja 1 TB:n PCIe Gen 4×4 SSD.

Erazer Major X20

ERAZER Major X20 on yksi Euroopan ensimmäisistä kannettavista tietokoneista, joka on varustettu vakiona NVIDIAn uusimman sarjan NVIDIA GeForce RTX 4070 -kannettavan näytönohjaimella. Se trumppaa 8 GB VRAM:lla ja NVIDIA G-Sync – jota käytetään myös tässä näytönohjaimessa ja näytössä – takaa äärimmäisen sulavan pelaamisen, jossa näytön repeäminen on huomattavasti vähentynyt. Tarvittavasta laskentatehosta huolehtii huippuluokan 13. sukupolven Intel Core i9-13900HX -prosessori.

Suoritin ja on varustettu nestemäisellä metallilämpötahnalla, joka pitää lämpötilan sopivana kiivaimmankin taistelun aikana. Nopeat ohjelmakäynnistykset ja lyhyet latausajat luonnistuvat 2 TB PCIe Gen 4×4 SSD-levyn ja 32 GB DDR5 RAM-muistin avulla. Kaikki tämä takaa vankan pelattavuuden ja sulavan grafiikan QHD+-paneelilla, jonka virkistystaajuus on 240 hertsiä. Kompakti 16-tuumainen koko tarkoittaa, että kannettava tietokone ei ainoastaan tarjoa huippuluokan pelisuorituskykyä 16:10-kuvasuhteessa, vaan mahtuu myös täydellisesti reppuun.

Myös Major X20 -mallista löytyy matalaprofiiliset Cherry MX Ultra -näppäimistökytkimet sekä Nahimic by SteelSeries -ääniteknologia. Major X20 on saatavana myös toisena versiona Intel Core i7-13700HX -suorittimella ja 16 GB DDR5 RAM-muistilla.

Hinnat ja saatavuus

Erazer Beast X40 on saatavilla NVIDIA GeForce RTX 4090:llä 4 499 euron hintaan ja NVIDIA GeForce RTX 4080:llä 3 499 euron hintaan. Erikseen saatavilla oleva Medion Erazer Cooling Kit julkaistaan lähiaikoina arviolta 249 euron hintaan.

Erazer Major X20 tulee saataville Intel Core i9-13900HX -prosessorilla, 32 GB DDR5 RAM-muistia hintaan 2 499 euroa ja Intel Core i7-13700HX -prosessorilla, 16 GB DDR5 RAM-muistia hintaan 2 299 euroa. Tuotteita myyvät Suomessa mm. ProShop ja Power kautta.

Kommentoi

Hyper X julkaisi langattomat Cloud Stinger 2 -kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Hyper X julkaisi langattomat Cloud Stinger 2 -kuulokkeet

HyperX Cloud Stinger 2 Wireless

HP:n pelaajille suunnattuna oheislaitteita valmistava Hyper X on julkaissut langattomat versiot Cloud Stinger 2 -pelikuulokkeista.

Erityisesti PC-pelaajille suunnitelluissa kuulokkeissa on mukavat ja kestävät pehmusteet sekä DTS Headphone:X, joka parantaa kolmiulotteisuuden tuntua.

Langattomuus hoituu 2.4 GHz:n langattoman yhteyden avulla ja akkujen kestoksi luvataan 20 tuntia.

Noin 270 grammaa painavissa kuulokkeissa on 50 mm:n kaiutinelementit ja korvakupit kääntyvät 90 astetta. Kuulokkeissa on myös helppokäyttöiset äänensäätömahdollisuudet, sekä melua vaimentava mikrofoni.

HyperX Cloud Stinger 2 Wireless -kuulokkeet ovat parhaillaan saatavilla 99,99 euron hintaan.

Kommentoi