HyperX:n ultrakevyt Haste Wireless -pelihiiri on nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX:n ultrakevyt Haste Wireless -pelihiiri on nyt saatavilla

HyperX Haste Wireless

:n pelilaitteita valmistava tytäryhtiö on julkaissut ultrakevyen ja langattoman Haste Wireless -pelihiirensä.

Hunajakennorakenteen ansiosta hiirelle kertyy painoa ainostaan 62 grammaa. Rakenne tarjoaa myös parannellun ilmanvaihdon.

Yhteydet onnistuvat alhaisilla latensseilla 2.4 GHz:n ansiosta, sekä se mahdollistaa jopa 100-tunnin akunkeston. Hiiressä on kuusi ohjelmoitavaa painiketta ja sisäinen muisti. Hiiri on myös pölynpitävä ja vedenkestävä IP55 -luokituksella.

Hiiren liikkuvuutta parantavat polytetrafluorieteenista valmistetut tassut. Hiiren lataus onnistuu ultrakevyen HyperFlex USB-C -kaapelin avulla.

Hintaa hiirelle kertyy 99,99 euroa ja se on saatavilla mustana sekä valkoisena.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna :lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

ilmestynee tämän vuoden lopulla :lle.

Kommentoi