Hyvää tekevä pelaajayhteisö kerääntyy Ouluun – Pelimaraton järjestetään jälleen tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Hyvää tekevä pelaajayhteisö kerääntyy Ouluun – Pelimaraton järjestetään jälleen tänä viikonloppuna

Suomalaisten pelaajien odotettu vuotuinen tapahtuma, , on jälleen täällä! Tänä vuonna Pelimaraton järjestetään Oulussa 9.6-11.6. Tapahtuma tarjoaa pelaajille mahdollisuuden osallistua ennennäkemättömään videopelien maratoniin.

Pelimaraton on ylistetty tapahtuma, jossa pelaajat pyrkivät läpäisemään mahdollisimman monta eri videopelejä peräkkäin noin 40 tunnin aikana. Vaikka tapahtuma sisältää elementtejä speedrun-tapahtumista, Pelimaratonin tarkoituksena ei ole pelata pelejä hampaat irvessä, vaan tarjota viihdyttävä ja jännittävä kokemus katsojille.

Tapahtuma alkaa perjantaina 9.6 noin klo 18:45 ja päättyy sunnuntaina 11.6 noin klo 11:40. Tänä vuonna Pelimaraton järjestetään suorana Oulusta ja täten kaikki innokkaat katsojat voivat seurata pelaamista reaaliajassa osoitteessa www.twitch.tv/pelimaraton.

Tunnelmia edellisen vuoden Pelimarotinista

Pelimaraton ei ole pelkästään viihdettä, vaan sillä on myös hyväntekeväisyystarkoitus. Tapahtuma tukee tänä vuonna Hope Oulua, ja pelaajat pyrkivät keräämään varoja vähävaraisten lasten harrastuksiin ja vapaa-ajan toimintaan. Näin pelaamisen ilo yhdistyy hyvän tekemiseen, ja kaikki ovat tervetulleita osallistumaan ja tukemaan tätä arvokasta tavoitetta.

Lisätietoja Pelimaratonista, sen ohjelmasta ja tapahtuman muista yksityiskohdista löydät osoitteesta www.pelimaraton.net.

Alla olevasta videosta voit tarkastaa tunnelmia edellisen vuoden tapahtumasta: