Idris Elban trilleri Beast ja post-apokalyptinen A Quiet Place – SkyShowtime paljasti toukokuun elokuvat ja sarjat Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elban trilleri Beast ja post-apokalyptinen A Quiet Place – SkyShowtime paljasti toukokuun elokuvat ja sarjat

Beast

on paljastanut jälleen tulevan kuukauden uudet elokuvat ja sarjat. Toukokuun uutuuksiin kuuluvat Idris Elban tähdittämä trilleri Beast sekä post-apokalyptinen kauhuelokuva .

Sarjoista ensi-iltansa saavat muun muassa avioliiton ja uskottomuuden teemoja tutkiva , suomalaissuosikki , sekä ruotsalaiset Lust ja .

Elokuvista ensi-iltansa saavat Emily Bluntin ja John Krasinskin tähdittämä hyytävä trilleri A Quiet Place sekä sykettä nostattava trilleri Beast, jossa nähdään pääosassa Golden Globe -voittaja Idris Elba. Urheilun ystäville tarjolla on F1-legendojen Gilles Villeneuven ja Didier Pironin tarinan kertova dokumentti .

Lisäksi jo aiemmin julkistetuista sarjoista uusia jaksoja on luvassa muun muassa Grease: Rise of the Pink Ladies -musikaalisarjaan sekä lasten suursuosikki Ryhmä Hauhun.

Lust – kausi 1

Anette, Nadia, Ellen ja Martina ovat nelikymppisiä elinikäisiä ystäviä, jotka asuvat ja suurimman osan aikaa myös menestyvät Tukholmassa. Kun Anette lähtee toteuttamaan valtion tutkimushanketta nimeltä Sex is the Highway to Health, jossa selvitetään hyvän seksin – tai sen puutteen – vaikutusta yli 40-vuotiaiden ruotsalaisnaisten terveyteen, ystävykset päätyvät yllättäen pohtimaan tapoja, joilla elämä on tullut heidän omien halujensa tielle. Ystävyydestä ja uteliaisuudesta kertova komedia Lust seuraa neljää naista, jotka ovat valmiita tutkimaan elämää uran, avioliiton ja äitiyden asettamia odotuksia syvemmältä. Ensimmäinen kausi katsottavissa 5. toukokuuta alkaen.

Beforeigners

Norjalainen scifikomediasarja sijoittuu lähitulevaisuuteen, missä menneisyyden ihmisiä alkaa ilmestyä nykypäivään. “Beforeignerit” saapuvat kolmelta aikakaudelta: kivikaudelta, viikinkiajalta ja 1800-luvun Sarjan kuvitteellinen norjalaisyhteiskunta on monisävyinen ja johtaa sekä mahdollisuuksiin että haasteisiin toivoa ja inhimillisyyttä unohtamatta. Beforeigners on sekä kuvaus surrealistisesta maailmasta että kyttäkaksikkotarina, jossa rikosetsivä Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) ja Alfhildr Enginsdottir (Krista Kosonen) tutkivat murhaa vuosia ensimmäisen aikamuuttoaallon jälkeen. Ensimmäinen kausi katsottavissa 8. toukokuuta alkaen.

A Town Called Malice – kausi 1

Tämä 80-luvun alkuun sijoittuva huumaava sekoitus rikostrilleriä ja perhesaagaa seuraa etelälontoolaista Lordin gangsteriperhettä, joka on päätynyt rikollismaailman pohjasakaksi eikä ole tyytyväinen tilanteeseen. Rikollisten yhteenotto pakottaa Lordit pakomatkalle Espanjan Aurinkorannikolle, missä he tajuavat löytäneensä erinomaisen tilaisuuden uusiutua ja nousta jälleen entiseen loistoonsa. He taistelevat kuitenkin yhtä tarmokkaasti toisiaan kuin vihollisiaan vastaan. Tervetuloa Rikosrannikolle! Ensimmäinen kausi katsottavissa 12. toukokuuta alkaen.

Beartown (Björnstad) – kausi 1

Björnstadin pikkukaupunki menettää vähä vähältä asemiaan ympäröivälle metsälle, mutta kun paikallinen junnukiekkojoukkue pääsee kilpailemaan kansallisen tason menestyksestä, kaupunkilaisten unelmat lepäävät teinipoikien harteilla. Raskas taakka johtaa väkivallantekoon, joka traumatisoi nuoren tytön ja sekoittaa kaupungin. Syytökset leviävät kaikkialle lumipallon lailla ja vaikuttavat lopulta kaikkiin asukkaisiin. Ensimmäinen kausi katsottavissa 12. toukokuuta alkaen.

Villenueve Pironi: Racing's Untold Tragedy – kausi 1

Gilles Villeneuve ja Didier Pironi olivat ystävykset ja tiimitoverit Ferrarin legendaarisessa F1-tallissa sen 80-luvun kulta-aikoina. Rakkaus vauhtiin yhdisti heitä, mutta yksi historiallinen ja kiivasta keskustelua herättänyt hetki repi heidät ikiajoiksi erilleen. Ystävyys, petollisuus, kunnianhimo ja kunniantunto törmäävät rajusti tässä eeppisessä pitkässä dokumentissa, jossa kahden miehen lähipiiri kertoo tarinan ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen kausi katsottavissa 19. toukokuuta alkaen.

Fatal Attraction – kausi 1

Fatal Attraction on syväluotaava uusi tulkinta klassisesta psykoseksuaalisesta trilleristä, joka on keskeinen osa 80-luvun kulttuuria. Uutuussarja tutkii vaarallisia suhteita sekä ajattomia avioliiton ja uskottomuuden teemoja tavalla, joka huomioi nykyaikaiset asenteet vahvoja naisia, persoonallisuushäiriöitä ja pakottavaa kontrollia kohtaan. Pääosissa Joshua Jackson Dan Gallagherina ja Lizzy Caplan Alex Forrestina. Ensimmäinen kausi katsottavissa 22. toukokuuta alkaen.

A Quiet Place

Jos ne kuulevat sinut, ne tulevat perääsi. Tässä hyytävän jännittävässä trillerissä perhe joutuu elämään hiljaisuudessa välttääkseen mystiset olennot, jotka metsästävät kuulon avulla. Evelyn (Emily Blunt) ja Lee (John Krasinski) Abbott tietävät, että pienikin kuiskaus tai askeleen ääni voi merkitä kuolemaa. He pyrkivät määrätietoisesti suojelemaan lapsiaan kaikin mahdollisin keinoin ja etsimään samalla tapaa taistella olentoja vastaan. Elokuva katsottavissa 7. toukokuuta alkaen.

Beast

Emmy Award® -ehdokkaana ollut tuottaja Will Packer (The Photograph, Girls Trip) ja James Lopez esittävät sykettä nostattavan uuden BEAST-trillerin, jossa isä ja hänen kaksi teini-ikäistä tytärtään joutuvat vaarallisen leijonan jahtaamiksi Etelä-Afrikassa. Golden Globe® -voittaja Idris Elba (Luther, Concrete Cowboy) nähdään pääosassa tohtori Nate Samuelsina, hiljattain leskeksi jääneenä aviomiehenä ja isänä. Elokuva katsottavissa 22. toukokuuta alkaen.

Kommentoi

SkyShowtime julkaisee pohjoismaisen nordic noir -sarjan Koodinimi: Annika Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime julkaisee pohjoismaisen nordic noir -sarjan Koodinimi: Annika

SkyShowtime

on julkistanut uuden suomalais-ruotsalaisen alkuperäistuotannon – on uusi jännittävä lisä nordic noir -genreen. SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan paljasti hiljattain keynote-puheessaan myös muita uutuussarjoja arvostetuilla Cannesin elokuvajuhlilla.

Suomalais-ruotsalaisena yhteistuotantona toteutettu Koodinimi: Annika -rikosdraama tunnettiin aiemmin nimellä ID. Tarinan keskiössä on suomalainen taidepetoksia tutkiva Emma, joka soluttautuu tukholmalaiseen huutokauppataloon tutkimaan yrityksen yhteyksiä Blanko-nimellä tunnettuun pahamaineiseen rahanpesijään. Sarja tulee striimattavaksi myöhemmin tänä vuonna.

Muihin SkyShowtime-palveluun tänä vuonna saapuviin uutuussarjoihin kuuluu kriitikkojen kehuma ”viikon mysteeri” -sarja Poker Face. Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) nähdään pääosassa Charliena, jolla on uskomaton kyky havaita jonkun valehtelevan. Sarja saa ensi-iltansa SkyShowtime-alkuperäissarjana. Lisäksi SkyShowtimen ensi-iltoihin kuuluu vuoden 1966 elokuvaan pohjautuva lännensarja Django, joka saapuu tietyille Keski- ja Itä-Euroopan alueille, Pohjoismaihin, Portugaliin ja Espanjaan.

Myöhemmin tänä vuonna SkyShowtimessa nähdään alkuperäissarja The Curse, jonka pääosissa nähdään Emma Stone, Nathan Fielder ja Benny Safdie. Tarina seuraa, kuinka väitetty kirous häiritsee vastanaineen pariskunnan suhdetta. SkyShowtime tuo myös yksinoikeudella ensi-iltaan Taylor Sheridanin uutuussarjan Special Ops: Lioness, jossa nähdään pääosan esittäjä ja vastaava tuottaja Zoe Saldaña, Oscar-voittaja ja vastaava tuottaja Nicole Kidman, Laysla de Oliveira sekä Oscar-voittaja Morgan Freeman. Alkuperäissarja seuraa Lioness Engagement Team -erikoisyksikön yrityksiä tuhota terroristijärjestö sisältä päin.

Innolla odotettu Yellowstonen 5. kauden toinen osa tulee striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimen markkina-alueille myöhemmin tänä vuonna. Lisäksi SkyShowtimella nähdään yksinoikeudella toiset kaudet 1923:sta, jonka pääosissa ovat Oscar-voittaja Helen Mirren ja Oscar-ehdokas Harrison Ford, sekä Sylvester Stallonen tähdittämästä komediasarjasta Tulsa King. Kaikista vastaa Oscar-ehdokas Taylor Sheridan. Pakollista katsottavaa on myös samannimiseen hittipeliin perustuva Halo, joka palaa toiselle kaudelle .

Lisäksi SkyShowtimella nähdään yksinoikeudella hittielokuvia, kuten Babylon (ensi-ilta 6. heinäkuuta), Bros (16. kesäkuuta), M3GAN (13. syyskuuta) ja She Said (18. heinäkuuta alkaen). Ne liittyvät menestyselokuvien valikoimaan, johon sisältyvät jo Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion ja Minions: The Rise of Gru. Kaikki ovat striimattavissa ilman lisämaksua.

”SkyShowtime on sitoutunut Eurooppaan, ja olemme ylpeitä voidessamme esitellä alkuperäistuotantoja markkina-alueiltamme. Näin vahva ja vaikuttava 10 alkuperäissarjan valikoima ensimmäisenä vuotenamme on käytännössä ennenkuulumatonta uudelle suoratoistopalvelulle. SkyShowtime tarjoaa vetoavia, sekä Hollywoodin että paikallisten tekijöiden parhaimmistoa edustavia yksinoikeusohjelmia ja erinomaisen valikoiman elokuvia. Haluamme tarjota asiakkaille ympäri Eurooppaa korkealaatuista sisältöä loistohintaan.”

SkyShowtimen toimitusjohtaja Monty Sarhan

Tuhansia tunteja laatuviihdettä koko perheelle tarjoavan SkyShowtimen tilaajilla on pääsy uusiin ja yksinoikeussarjoihin, alkuperäistuotantoihin, palkittuihin elokuviin, lasten ja koko perheen sisältöön sekä useisiin ikonisiin vanhempiin nimikkeisiin ja kausibokseihin, joista vastaavat Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. Kaikki tämä on suoratoistettavissa yhdessä paikassa. SkyShowtime-palvelun piirissä ovat Alankomaat, Albania, Andorra, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Espanja, Kosovo, Kroatia, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Romania, Ruotsi, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki ja Unkari.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).

Kommentoi

Mrs. Harris Goes To Paris -elokuva saapuu SkyShowtime palveluun kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Mrs. Harris Goes To Paris -elokuva saapuu SkyShowtime palveluun kesäkuussa

Mrs. Harris Goes To Paris

on lumoava tarina tavallisen oloisesta brittiläisestä taloudenhoitajasta, jonka unelma Christian Diorin couture-leningin omistamisesta vie hänet unohtumattomalle seikkailulle Pariisiin.

Ada Harris (Oscar-ehdokas Lesley Manville) tienaa elantonsa siivoojana toisen maailmansodan jälkeisessä Lontoossa. Hän on ollut yksinäinen rakkaan Eddie-miehensä kadottua sodassa, mutta ei ole vastoinkäymisiä murehtivaa tai olosuhteistaan valittavaa tyyppiä. Kun käytännöllinen Ada näkee uskomattoman kauniin Christian Dior -leningin varakkaan asiakkaan kodissa, häneen iskee kuitenkin odottamaton hinku. Ajatus moisen taivaallisen kauniin taideteoksen omistamisesta tuntuu pitävän sisällään lupauksen muutoksesta.

Ada lisää työtuntejaan, säästää niin paljon kuin voi ja kokeilee jopa onneaan raviradalla, kunnes hänellä on vihdoin varaa omaan Dior-luomukseensa. Hän hyvästelee ystävänsä Vin (Ellen Thomas) ja Archien (Jason Isaacs) ja suuntaa Pariisiin vierailulle arvovaltaiseen Diorin muotitaloon toteuttaakseen unelmansa. Perille saavuttuaan Ada kohtaa kuitenkin useita yllättäviä takaiskuja, näiden joukossa Diorin pelottava Madame Colbert (Oscar-ehdokas Isabelle Huppert), jonka karvat nousevat pystyyn pelkästä ajatuksesta rahvaanomaisesta siivoojasta haute couturessa.

Vastoinkäymisistä huolimatta Ada kieltäytyy lähtemästä Pariisista ilman leninkiään. Hänen sinnikäs asenteensa voittaa puolelleen idealistisen Diorin kirjanpitäjän Andrén (Lucas Bravo), ystävällisen mallin Natashan (Alba Baptista) ja aristokraattisen Marquis de Chassagnen (Lambert Wilson), Pariisin tavoitelluimman poikamiehen. Ada tajuaa pian, että muuttamalla oman elämänsä hän alkaa muuttaa myös ympäröivien ihmisten elämää. Hän saattaa jopa auttaa pelastamaan koko Diorin muotitalon.

Käsikirjoittaja-ohjaaja Anthony Fabian on sovittanut Paul Gallicon vuonna 1958 julkaistun Mrs. 'Arris Goes to Paris -romaanin valloittavaksi nykysaduksi, joka kertoo unelmien tavoittelusta, ystävyyden voimasta ja oman luonteen mukaisen elämän tärkeydestä.

-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivuston kautta. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa.

Kommentoi