IKEAn ja ASUS ROGin tulevista pelikalusteista saatiin lisää kuvia Kommentit pois päältä artikkelissa IKEAn ja ASUS ROGin tulevista pelikalusteista saatiin lisää kuvia

Ruotsalainen huonekalujätti ja pelioheislaitevalmistaja ovat julkaisseet peliaiheisia tuotteita aiemmin Kiinassa ja Japanissa. Nyt tuotteet ovat vihdoin saapumassa myös muihin maihin lokakuussa.

Tuotteiden joukossa on mm. erilaisia pelituoleja ja pöytiä, mutta myös kärry :lle, kuuloke- ja hiirikaapeliteline sekä hiirimatto.

Pelituotteet ovat olleen aiemmin saatavilla ainoastaan Kiinassa ja Japanissa. Vielä ei ole tietoa saapuuko tuotteet Eurooppaan ja Suomeen asti.

Kommentoi

Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Battalion: Legacy

Toiseen maailmansotaan sijoittuva moninpeliräiskintä Battalion: Legacy on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Battalion: Legacy on viimeisin versio vuonna 2018 ilmestyneestä Battalion 1944 -pelistä. Versioon on paranneltu mm. lukuisia bugeja kuten palvelinvalikkoa. Lisäksi pelissä on uusi ryhmittymä, uusia aseita sekä klassinen Search & Destroy -pelitila. Myös pelin käyttöliittymää on päivitetty.

Pelistä piti alunperin tulla myös konsoliversio, mutta sen kehitys on lopetettu samassa kun yhteistyö Square Enixin kanssa on päättynyt.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Steamistä.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi