Ikoninen videopeli Tetris täytti 35 vuotta – tältä näyttää sen uusi logo Kommentit pois päältä artikkelissa Ikoninen videopeli Tetris täytti 35 vuotta – tältä näyttää sen uusi logo

Ikoninen videopeli viettää tänä vuonna 35-vuotisjuhlaa ja on sen kunniaksi uudistanut logonsa. The Tetris Company, Inc. -nimellä kulkevan yrityksen repertuaariin kuuluu pelien lisäksi lukuisia erilaisia tuotteita aina vaatteista leluihin.

Tältä näyttää Tetriksen uusi logo.

Vuonna 1984 luotu peli löytyy tähän mennessä yli 500 miljoonasta mobiililaitteesta ja sitä on käännetty yli 50 erilaiselle alustalle 200 eri maahan. on myös lisensoitu yli 60 erilaiselle yhteistyökumppanille.

Tältä vanha logo näytti.

Kommentoi

Oletko aina halunnut meikata itsestäsi yhtä värikkään kuin Tetris-palikka? Nyt se on mahdollista Tetris-meikkien ansiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Oletko aina halunnut meikata itsestäsi yhtä värikkään kuin Tetris-palikka? Nyt se on mahdollista Tetris-meikkien ansiosta

Vaikka onkin jo tässä kohtaa todella vanha videopeli, sen suosio jatkuu edelleen. Pelistä on olemassa lukuisia eri versioita eri teemoilla, vaikeusasteilla ja grafiikoilla, mutta sen keskeinen idea on säilynyt läpi vuosikymmenien.

Mikäli olet aina kokenut vetoa -palikoiden väreihin ja muotoihin, voit nyt meikata itsestäsi hieman samanlaisen – tai sitten ainakin vain osoittaa rakkautesi klassista videopeliä kohtaan.

Suosittu meikkivalmistaja NYX on nimittäin julkistanut uuden -kokoelmansa, johon lukeutuvat eyeliner, luomiväri sekä kaksi erillistä huulipunasettiä. Pakkaus meikeille noudattaa luonnollisesti Tetrikselle uskollista teemaa.

-kokoelma lanseerataan 28. maaliskuuta Nyxin kotisivuilla.

Hinnasto näyttää seuraavalta:

Kommentoi

Tetriksen seitsenkertainen maailmanmestari Jonas Neubauer on kuollut 39-vuotiaana Kommentit pois päältä artikkelissa Tetriksen seitsenkertainen maailmanmestari Jonas Neubauer on kuollut 39-vuotiaana

Jonas Neubauer - Tetris

Tetriksen maailmanmestari yhdysvaltalainen Jonas Neubauer on kuollut 39-vuotiaana. Asiasta kerrottiin Neubauerin -tilillä.

Monilla tahoilla kuten Classic Tetris World Championship -kilpailun virallisella -tilillä otettiin osaa menetykseen. Neubauer oli CTWC-kilpailun seitsenkertainen voittaja.

Neubauerin muistolle on myös pystytetty GoFundMe -keräys, jonka sivulta löytyy lisätietoa tämän elämästä.

Kommentoi