Ikoninen videopeli Tetris täytti 35 vuotta – tältä näyttää sen uusi logo Kommentit pois päältä artikkelissa Ikoninen videopeli Tetris täytti 35 vuotta – tältä näyttää sen uusi logo

Ikoninen videopeli viettää tänä vuonna 35-vuotisjuhlaa ja on sen kunniaksi uudistanut logonsa. The Tetris Company, Inc. -nimellä kulkevan yrityksen repertuaariin kuuluu pelien lisäksi lukuisia erilaisia tuotteita aina vaatteista leluihin.

Tältä näyttää Tetriksen uusi logo.

Vuonna 1984 luotu peli löytyy tähän mennessä yli 500 miljoonasta mobiililaitteesta ja sitä on käännetty yli 50 erilaiselle alustalle 200 eri maahan. Tetris on myös lisensoitu yli 60 erilaiselle yhteistyökumppanille.

Tältä vanha logo näytti.

Paluu menneisyyten – alkuperäinen Tetris-peli on nyt pelattavissa selaimessasi Kommentit pois päältä artikkelissa Paluu menneisyyten – alkuperäinen Tetris-peli on nyt pelattavissa selaimessasi

Juhlistaakseen -elokuvan julkaisua +:ssa, Tetris-yhtiö on julkaissut erikoisversion pelistä selaimille, joka pyrkii emuloimaan alkuperäistä vuoden 1984 versiota.

Tämä versio perustuu alkuperäiseen versioon, jonka Alexey Pajitnov loi Dorodnitsynin tietotekniikkakeskuksessa Moskovassa vanhaa Neuvostoliitossa valmistettua Elektronika 60 -tietokonetta varten ja käyttää vihreitä sulkeita (brackets) kiinteiden lohkareiden sijaan.

Antoisiin pelihetkiin pääset tämän linkin kautta

Oletko aina halunnut meikata itsestäsi yhtä värikkään kuin Tetris-palikka? Nyt se on mahdollista Tetris-meikkien ansiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Oletko aina halunnut meikata itsestäsi yhtä värikkään kuin Tetris-palikka? Nyt se on mahdollista Tetris-meikkien ansiosta

Vaikka onkin jo tässä kohtaa todella vanha videopeli, sen suosio jatkuu edelleen. Pelistä on olemassa lukuisia eri versioita eri teemoilla, vaikeusasteilla ja grafiikoilla, mutta sen keskeinen idea on säilynyt läpi vuosikymmenien.

Mikäli olet aina kokenut vetoa Tetris-palikoiden väreihin ja muotoihin, voit nyt meikata itsestäsi hieman samanlaisen – tai sitten ainakin vain osoittaa rakkautesi klassista videopeliä kohtaan.

Suosittu meikkivalmistaja NYX on nimittäin julkistanut uuden Tetris-kokoelmansa, johon lukeutuvat eyeliner, luomiväri sekä kaksi erillistä huulipunasettiä. Pakkaus meikeille noudattaa luonnollisesti Tetrikselle uskollista teemaa.

Tetris-kokoelma lanseerataan 28. maaliskuuta Nyxin kotisivuilla.

Hinnasto näyttää seuraavalta:

  • Tetris Epic Liner Kit — $30
  • Tetris Jumbo Shadow Palette — $45
  • Tetris Lip Kit 1 — $8
  • Tetris Lip Kit 2 — $8