Ilmainen Call Of Duty: Mobile kerää yhteen pelisarjan parhaimmiston Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmainen Call Of Duty: Mobile kerää yhteen pelisarjan parhaimmiston

Call Of Duty: Mobile

Activision ja Tencent ovat ilmoittaneet julkaisevansa Call Of Duty: Mobile -pelin. Ilmainen ensimmäisen persoonan mobiilipeli saapuu ja Android -alustoille myöhemmin tänä vuonna.

nivoo yhteen pelisarjan suosituimmat pelitilat kuten Search And Destroy, Deathmatch sekä Free-For-All. Kentät ovat myöskin tuttuja pelisarjan faneille. Pääset kokemaan kentät kuten Nuketown ja Crash omalla puhelimellasi.

Pelin tuotannosta vastaa kiinalaisen Tencent -yhtiön Timi Studio, joka tunnetaan mm. supersuositun Candy Crush pelin kehittäjänä. Call Of Duty: Mobilen beta versio ilmestyy tänä kesänä Euroopassa sekä Pohjois- että Etelä-Amerikassa.

Kommentoi

Call of Duty: Warzone -mobiiliversio tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Call of Duty: Warzone -mobiiliversio tulossa

Call of Duty: Warzone

on tuomassa suosittua Call of Duty: Warzone -battle royale peliään mobiililaitteille.

Peli tulee olemaan varta vasten mobiililaitteille kehitetty ja ilmeisen alkutekijöissä, koska yritys etsii parhaillaan kehittäjiä työstämään peliä.

Vielä ei ole varmaa tuleeko mobiiliversio tukemaan ristiinpelaamista konsoli- tai -versioiden kanssa.

on tahkonnut suuria summia sen TiMi Studiosin kanssa yhdessä kehittämä Call of Duty: Mobile -pelin avulla. Vuonna 2019 ilmestynyt peli on ylittänyt jopa 1,5 miljardin dollarin tuotot.

Kommentoi

The Division: Heartland -pelin eri pelimuodoista on saatu lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa The Division: Heartland -pelin eri pelimuodoista on saatu lisätietoja

The Division: Heartland

Ubisoftin tulevasta ilmaispelattavasta The Division: Heartland -pelistä ei ole kuultu paljoakaan sitten viimeisimpien vuotojen jälkeen. Nyt kuitenkin pelin tulevista pelitiloista on saatu lisätietoja Xfire -sivuston myötä.

Pelissä tulee olemaan kaksi pelitilaa Storm ja Excursion. Storm on perinteinen battle royale, jossa ei kuitenkaan ole isoa kaventuvaa aluetta vaan myrkylliset alueet ilmestyvät pelikartalla sattumanvaraisesti. Excursion on puolestaan yksinpelitila, jonka on kaavailtu olevan Stormin opetusohjelma.

Pelin kartta on nimeltään Silver Creek ja pelaajien tarkoitus on selvitä, kerätä loottia ja poistua saaliin kanssa. Pelattavan on viikottaisia Projects -haasteita, jotka aktivoidaan tukikohdasta. Luvassa on myös erilaisia hahmoluokkia kuten Weapons Expert, Medic sekä Survivalist.

The Division: Heartland -pelillä ei ole vielä virallista julkaisuajankohtaa, mutta pelin odotetaan ilmestyvän maaliskuussa 2023.

Kommentoi