Ilmaispelattava Disney Speedstorm -ajopeli saapuu kesällä PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaispelattava Disney Speedstorm -ajopeli saapuu kesällä PC:lle ja konsoleille

Disney Speedstorm

Disney ja Pixar ovat lanseeranneet hiljattaisessa Nintendo Direct -tapahtumassa uuden Disney Speedstorm -ajopelin.

Ilmaispelattava ajopeli sisältää liudan tuttuja Disney hahmoja kuten Mikki Hiiri, Jack Sparrow sekä Mulan. Ajamaan pääsee myöskin tutuilla maastoilla kuten Pirates of the Caribbean laitureilla, Viidakkokirjan viidakoissa sekä Kiinan muurilla.

Pelaajat voivat muokata hahmonsa puvustusta sekä ajoneuvon ulkonäköä erilaisten renkaiden, maalausten sekä siipien myötä. Pelata voi joko yksin tai ystävien kanssa. Peli tukee myös ristiinpelaamista eri alustojen välillä.

Pelin taustalla on ranskalainen pelinkehittäjä Gameloft, joka tunnetaan mm. Asphalt -ajopelisarjasta.

saapuu Nintendo Switch, PlayStation 4, sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle kesällä 2022.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi