Ilmaispelattava Tom Clancy’s XDefiant saapuu konsoleille ja PC:lle elokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaispelattava Tom Clancy’s XDefiant saapuu konsoleille ja PC:lle elokuussa

XDefiant

Parhaillaan testivaiheessa oleva Tom Clancy’s tarjoaa ilmaiseksi pelattavan ja nopeatempoisen moninpelikokemuksen intensiivisellä toiminnallisuudella. Kahdesta kuuden hengen joukkueesta koostuvat ryhmittymät ottavat yhteen toistensa kanssa areenamaisilla kentillä, joissa vaaditaan nopeita refleksejä, taktista toimintaa ja ammuntakykyä. Peli on täysin ilmainen ja tukee eri pelialustojen välistä ristiinpelaamista.

Kuluneen 21 vuoden ajan on ’s -peliuniversumi muodostanut tärkeän osan Ubisoftin historiaa ja pelejä. Tom Clancyn perintöä jatkavat pelit ovat toimineet taktisten ammuntapelien ja syvällisten pelikokemusten kivijalkana tarjoten kiehtovia kokemuksia useiden kiinnostavien hahmojen ja tapahtumapaikkojen kautta. jatkaakin ylpeänä tätä perintöä tarjoamalla faneille mahdollisuuden kokea näiden pelien ikonisten ryhmittymien yhteenotot yhdessä ja samassa pelissä.

San Francisco -pelistudion kehittämä sekä räiskintäpeliasiantuntija Mark Rubinin ja peliveteraani Jason Schroederin yhdessä johtama peliprojekti tarjoaa uudenlaisen lähestymiskulman Tom Clancyn nimeä kantavaan peliin. ’s hyödyntää näiden pelimaailmojen yhdistäviä tekijöitä, piirteitä ja ryhmittymiä yhdistäen ne saumattomasti toisiinsa. Peli sopii yhtäältä rentoutumista etsivälle satunnaispelaajalle kuin kilpailulliselle ammattipelaajalle.

’s tarjoaa vaikuttavan ammuntapelikokemuksen, jossa sujuva pelattavuus yhdistyy nopeatempoiseen liikkumiseen, ryhmävetoiseen taktisuuteen ja ainutlaatuiseen hahmokohtaiseen räätälöintiin. Pääosassa ovat Tom Clancyn peleistä tutut tapahtumapaikat ulko- ja sisätiloineen sekä ryhmittymät, jotka ovat tuttuja monista muista peleistä.

Pelaaja pääsee muokkaamaan hahmoaan omaan pelityyliin sopivaksi ja rakentamaan hahmostaan ainutlaatuisen yksilön. Erilaiset aseet, varusteet, kyvyt ja vaatetus ovat pelaajan räätälöitävissä. Hahmoaan voi muokata jopa kesken taistelutapahtumien alati muuttuvissa taisteluympäristöissä.

Erilaisia pelimuotoja on useita. Näitä ovat esimeriksi kahdesta kuuden hengen tiimistä koostuvat areenataistelumuodot sekä erilaiset lineaariset pelitilat, kuten Domination ja Escort. Ison ja vaihtuvan kenttävalikoiman ansiosta yksittäiset taisteluerät eivät tunnu koskaan toistensa toistolta.

Julkaistaessa peli koostuu neljästä erilaisesta ryhmittymästä, jotka ovat kaikki tuttuja aiemmista ’s -peleistä. Näitä ovat Ghost Recon Breakpoint -pelistä tutut Wolves-sotilaat, Tom Clancy’s Splinter Cell -pelin Echelon-joukot ja Tom Clancy’s The Division -pelien pahamaineiset Outcasts- ja Cleaners-jengit. Pelimaailman kehittymisen ja laajentumisen myötä luvassa on myös runsaasti uusia ryhmittymiä Tom Clancy -peleistä ja jopa näiden ulkopuolelta.

Tom Clancy’s julkaistaan ja S, Xbox One, 5 sekä PlayStation 4 -konsoleille, PC:lle sekä Stadia- ja Connect -pelipalveluissa myöhemmin vahvistettavana julkaisupäivänä. Pelin testivaiheeseen voi rekisteröityä täällä. Sivuston kautta saa viimeisimmät tiedot pelin uutisista, päivityksistä ja testivaiheista. Pelin ensimmäinen avoin testivaihe alkaa 5. elokuuta 2021 ja lisää testivaiheita on luvassa talven aikana.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

EA Sports julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi PC:lle Epic Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi