Ilmaispelattava Tom Clancy’s XDefiant saapuu konsoleille ja PC:lle elokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaispelattava Tom Clancy’s XDefiant saapuu konsoleille ja PC:lle elokuussa

XDefiant

Parhaillaan testivaiheessa oleva Tom Clancy’s tarjoaa ilmaiseksi pelattavan ja nopeatempoisen moninpelikokemuksen intensiivisellä toiminnallisuudella. Kahdesta kuuden hengen joukkueesta koostuvat ryhmittymät ottavat yhteen toistensa kanssa areenamaisilla kentillä, joissa vaaditaan nopeita refleksejä, taktista toimintaa ja ammuntakykyä. Peli on täysin ilmainen ja tukee eri pelialustojen välistä ristiinpelaamista.

Kuluneen 21 vuoden ajan on Tom Clancy’s -peliuniversumi muodostanut tärkeän osan Ubisoftin historiaa ja pelejä. Tom Clancyn perintöä jatkavat pelit ovat toimineet taktisten ammuntapelien ja syvällisten pelikokemusten kivijalkana tarjoten kiehtovia kokemuksia useiden kiinnostavien hahmojen ja tapahtumapaikkojen kautta. Ubisoft jatkaakin ylpeänä tätä perintöä tarjoamalla faneille mahdollisuuden kokea näiden pelien ikonisten ryhmittymien yhteenotot yhdessä ja samassa pelissä.

Ubisoft San Francisco -pelistudion kehittämä sekä räiskintäpeliasiantuntija Mark Rubinin ja peliveteraani Jason Schroederin yhdessä johtama peliprojekti tarjoaa uudenlaisen lähestymiskulman Tom Clancyn nimeä kantavaan peliin. Tom Clancy’s XDefiant hyödyntää näiden pelimaailmojen yhdistäviä tekijöitä, piirteitä ja ryhmittymiä yhdistäen ne saumattomasti toisiinsa. Peli sopii yhtäältä rentoutumista etsivälle satunnaispelaajalle kuin kilpailulliselle ammattipelaajalle.

Tom Clancy’s XDefiant tarjoaa vaikuttavan ammuntapelikokemuksen, jossa sujuva pelattavuus yhdistyy nopeatempoiseen liikkumiseen, ryhmävetoiseen taktisuuteen ja ainutlaatuiseen hahmokohtaiseen räätälöintiin. Pääosassa ovat Tom Clancyn peleistä tutut tapahtumapaikat ulko- ja sisätiloineen sekä ryhmittymät, jotka ovat tuttuja monista muista peleistä.

Pelaaja pääsee muokkaamaan hahmoaan omaan pelityyliin sopivaksi ja rakentamaan hahmostaan ainutlaatuisen yksilön. Erilaiset aseet, varusteet, kyvyt ja vaatetus ovat pelaajan räätälöitävissä. Hahmoaan voi muokata jopa kesken taistelutapahtumien alati muuttuvissa taisteluympäristöissä.

Erilaisia pelimuotoja on useita. Näitä ovat esimeriksi kahdesta kuuden hengen tiimistä koostuvat areenataistelumuodot sekä erilaiset lineaariset pelitilat, kuten Domination ja Escort. Ison ja vaihtuvan kenttävalikoiman ansiosta yksittäiset taisteluerät eivät tunnu koskaan toistensa toistolta.

Julkaistaessa peli koostuu neljästä erilaisesta ryhmittymästä, jotka ovat kaikki tuttuja aiemmista Tom Clancy’s -peleistä. Näitä ovat Ghost Recon Breakpoint -pelistä tutut Wolves-sotilaat, Tom Clancy’s Splinter Cell -pelin Echelon-joukot ja Tom Clancy’s The Division -pelien pahamaineiset Outcasts- ja Cleaners-jengit. Pelimaailman kehittymisen ja laajentumisen myötä luvassa on myös runsaasti uusia ryhmittymiä Tom Clancy -peleistä ja jopa näiden ulkopuolelta.

Tom Clancy’s XDefiant julkaistaan ja S, , sekä -konsoleille, :lle sekä - ja Ubisoft Connect -pelipalveluissa myöhemmin vahvistettavana julkaisupäivänä. Pelin testivaiheeseen voi rekisteröityä täällä. Sivuston kautta saa viimeisimmät tiedot pelin uutisista, päivityksistä ja testivaiheista. Pelin ensimmäinen avoin testivaihe alkaa 5. elokuuta 2021 ja lisää testivaiheita on luvassa talven aikana.

Kommentoi

Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen ison päivityksen – katso Hearth & Home julkaisutraileri

Coffee Stain Publishing ja Iron Gate Studio julkaisivat tällä viikolla ensimmäisen virallisen lisäosan viikinkiaiheiseen Valheim -selviytymispeliinsä.

Lisäosa tuo suursuosittuun peliin liudan uusia materiaaleja, reseptejä, rakennuspaloja, aseita sekä uusia mysteerejä löydettäväksi. Myös pelin ruoka- ja taistelujärjestelmiä on uudistettu.

Valheim ja Hearth & Home -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin Eco Lifestyle -lisäosa kokeiltavissa ilmaiseksi

The Sims 4

The Sims 4 -elämäsimulaation suosittu Eco Lifestyle -lisäosa on kokeiltavissa parhaillaan ilmaiseksi :llä Origin -palvelun kautta.

Lisäosaa voi kokeilla jo olemassa olevan tallennuksen kanssa, josta peli tekee automaattisesti kopion. Voit myös aloittaa täysin uudella tallennuksella. Kokeilujakso kestää maanantaihin syyskuun 20. päivä asti.

Eco Lifestyle -lisäosassa pelaajat voivat kierrättää, roskisdyykata tai vaikkapa syödä ötököitä. Voit myös vaikuttaa äänestämällä oman naapurustosi äänestyslautakunnassa vihreämmän energian puolesta.

The Sims 4 on saatavilla PC:lle, OSX:lle sekä ja -konsolille.

Kommentoi