Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – Bad North ladattavissa Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – Bad North ladattavissa Epic Games Storesta

Bad North

On tullut jälleen se aika viikosta kun jakaa ilmaispelejään. Nyt vuorossa on hellyyttävän brutaali viikinkiteemainen rogue-lite toimintastrategiapeli.

Minimalistisen karkkimaisella grafiikalla varustetussa pelissä puolustetaan idyllistä saarivaltakuntaa viikinkien hyökkäyksiltä. Jokainen saari on yksilöllinen ja proseduraalisesti generoitu, joten pelattavaa riittää varmasti. Joukkojen oikeanlainen taktinen sijoittaminen on pelissä elinehto.

Voit ladata Jotunn Edition -pelin ilmaiseksi Game Storesta :lle aina marraskuun 29. päivään asti.

Kommentoi

Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Star Wars: Squadrons

Store jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden 2020 Star Wars: Squadrons -avaruussimulaatiopeliä PC:lle.

Pelissä pelaajat pääsevät lentelemään Star Wars -universumista tutuilla aluksilla kuten X-Wing ja TIE Fighter. Yksinpelikampanjan lisäksi pelissä on myös kattavia moninpeliominaisuuksia.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Kauhupeli Evil Dead ja strategiapeli Dark Deity ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhupeli Evil Dead ja strategiapeli Dark Deity ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Evil Dead: The Game

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Evil Dead: The Game -kauhupeliä sekä Deity -strategiapeliä. Lisäksi kauppapaikka tarjoilee ilmaiseksi kosmeettista Epic Cheerleader Pack -lisäosaa Rumbleverse -peliin.

Deity

Deity on vuonna 2021 ilmestynyt pikseligrafiikkainen taktista roolipeliä ja strategiaa yhdistelevä peli. Siinä taistellaan vuoropohjaisissa skenaarioissa ja edetään aloittelijasta veteraaniksi. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Evil Dead: The Game

Evil Dead: The Game on puolestaan tänä vuonna ilmestynyt kulttielokuviin perustuva kauhupeli, jossa pelaajat hyppäävät päähahmo Williamsin tai tämän kavereiden saappaisiin taistelemaan pahuutta vastaan. Mukana on co-op ja moninpelitilat. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rumbleverse: Epic Cheerleader Pack

Lopuksi Epic jakaa ilmaiseksi cheerleader-aiheista lisäosaa ilmaispelattavaan brawler-taistelupeliin. Pakettiin kuuluu kosmeettisia kilkkeitä, title kortti, taustakuva, reunus sekä 120-minuuttia Fame boosteria. Voit ladata paketin täältä.

Kommentoi