Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – Headsnatchers ja Sundered Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – Headsnatchers ja Sundered

On taas se aika viikosta kun ilmaispelejä ilmestyy kauppapaikkojen sivustoille. Tällä kertaa vuorossa on metroidvania tyyppinen Sundered -peli Games Storessa sekä indie toimintaurheilupeli Humble Storessa.

on upeilla käsinpiirretyillä grafiikoilla varustettu metroidvania johon on yhdistelty Lovercraft -henkistä kauhua. Sen on kehittänyt vuonna 2017 mm. Jotun -pelistä tunnettu Thunder Lotus. Peli mahdollistaa myös enintään neljän pelaajan co-op -pelaamisen. Voit ladata Sunderedin :lle ja :lle aina tammikuun 16. päivään asti Games Storesta.

Toisen ilmaispelin tarjoilee ja kyseessä on indielafka Iguana Been kehittämä toimintaa ja urheilua yhdistelevä Headsnatchers. Hektisen bilepelin päätavoitteena on saada vastustajan pää irti ja sen avulla saavuttaa voitto. Voit ladata ilmaiseksi Headsnatchersin Humble Storesta aina sunnuntaihin 12. tammikuuta asti.

Kommentoi

Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Hood: Outlaws & Legends

jakaa tällä viikolla kolmea peliä ilmaiseksi. Mukana on -roolipeli Geneforge 1: Mutagen, toimintaseikkailu Hood: Outlaws & Legends sekä vuoropohjainen roguelike Iratus: Lord of the Dead.

on uusinto vuoden 2001 kulttiklassikkopelistä Geneforge. Täysin avoimessa fantasiaseikkailussa pelaajat voivat taistella muuttaakseen maailmaa ympärillään. Tarjolla on yli 80 aluetta ja yli 50 tuntia pelattavaa. Valittavana on lukuisia eri taitoja, ryhmittymiä, aarteita ja luotavia apureita. Voit ladata pelin täältä.

Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws & Legends on viime vuonna ilmestynyt hiiviskelyä ja toimintaa yhdistelevä peli. Siinä pelaajat asettuvat lainsuojattoman rooliin ja joutuvat soluttautumaan autoritaarisen valtaa pitävän Staten tukikohtaan. Voit ladata pelin täältä.

Iratus: Lord of the Dead

Iratus: Lord of the Dead on vuoropohjainen taktinen roguelike, joka sijoittuu synkkään fantasiamaailmaan. Pelissä pelaajat voivat ohjata epäkuolleen armeijansa auttaakseen vihaista necromanceria päästä aiheuttamaan ankeutta ihmiskunnalle. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi