Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – Headsnatchers ja Sundered Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – Headsnatchers ja Sundered

On taas se aika viikosta kun ilmaispelejä ilmestyy kauppapaikkojen sivustoille. Tällä kertaa vuorossa on tyyppinen Sundered -peli Epic Games Storessa sekä toimintaurheilupeli Humble Storessa.

on upeilla käsinpiirretyillä grafiikoilla varustettu johon on yhdistelty Lovercraft -henkistä kauhua. Sen on kehittänyt vuonna 2017 mm. Jotun -pelistä tunnettu Thunder Lotus. Peli mahdollistaa myös enintään neljän pelaajan co-op -pelaamisen. Voit ladata Sunderedin PC:lle ja :lle aina tammikuun 16. päivään asti Epic Games Storesta.

Toisen ilmaispelin tarjoilee ja kyseessä on indielafka Iguana Been kehittämä toimintaa ja urheilua yhdistelevä Headsnatchers. Hektisen bilepelin päätavoitteena on saada vastustajan pää irti ja sen avulla saavuttaa voitto. Voit ladata ilmaiseksi Headsnatchersin Humble Storesta aina sunnuntaihin 12. tammikuuta asti.

Kommentoi

Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Star Wars: Squadrons

Games Store jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden 2020 Star Wars: Squadrons -avaruussimulaatiopeliä PC:lle.

Pelissä pelaajat pääsevät lentelemään Star Wars -universumista tutuilla aluksilla kuten X-Wing ja TIE Fighter. Yksinpelikampanjan lisäksi pelissä on myös kattavia moninpeliominaisuuksia.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Kauhupeli Evil Dead ja strategiapeli Dark Deity ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhupeli Evil Dead ja strategiapeli Dark Deity ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Evil Dead: The Game

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Evil Dead: The Game -kauhupeliä sekä Deity -strategiapeliä. Lisäksi kauppapaikka tarjoilee ilmaiseksi kosmeettista Cheerleader Pack -lisäosaa Rumbleverse -peliin.

Deity

Deity on vuonna 2021 ilmestynyt pikseligrafiikkainen taktista roolipeliä ja strategiaa yhdistelevä peli. Siinä taistellaan vuoropohjaisissa skenaarioissa ja edetään aloittelijasta veteraaniksi. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Evil Dead: The Game

Evil Dead: The Game on puolestaan tänä vuonna ilmestynyt kulttielokuviin perustuva kauhupeli, jossa pelaajat hyppäävät päähahmo Ash Williamsin tai tämän kavereiden saappaisiin taistelemaan pahuutta vastaan. Mukana on co-op ja moninpelitilat. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rumbleverse: Cheerleader Pack

Lopuksi jakaa ilmaiseksi cheerleader-aiheista lisäosaa ilmaispelattavaan Rumbleverse brawler-taistelupeliin. Pakettiin kuuluu kosmeettisia kilkkeitä, title kortti, taustakuva, reunus sekä 120-minuuttia Fame boosteria. Voit ladata paketin täältä.

Kommentoi